Otteluennakko: Gnistan kohtaa Käpylän Pallon sunnuntaina


IF Gnistan ja Käpylän Pallo hakevat sunnuntaina asetelmia kesällä pelattaville Keski-Helsingin derbyille, kun joukkueet kohtaavat Busmo Winter Cupin välierässä. Peakfin Arenalla pelattava ottelu alkaa klo 13.
Gnistan pelasi talvikauden edellisen ottelunsa viime viikon lauantaina, kun joukkue kaatoi Busmo Winter Cupissa FC Espoon maalein 2-1. Voiton myötä Kipinä kiilasi lohkon toiselle sijalle ohi PK-35:n.
Gnistan ja Käpylän Pallo ovat kohdanneet edellisen kerran kaudella 2016. Samassa Kakkosen lohkossa pelanneet joukkueet iskivät kahdesti yhteen kauden aikana ja molemmat joukkueet onnistuivat nappaamaan kamppailuista yhden voiton.
Käpylän Pallo voitti Winter Cupissa oman lohkonsa, jossa pelasivat myös NJS, TiPS ja EPS. NJS:ää vastaan käpyläläiset kärsivät pistemenetyksen joukkueiden tasattua potin maalein 1-1. Kolmosessa pelaava TiPS kaatui puolestaan maalein 4-0 ja EPS oli mustapaitoja maalin verran heikompi, joten lohkovoitto irtosi seitsemällä pisteellä.
Käpylän Pallo verkkosivujen mukaan joukkue on vahvistunut talven aikana mielenkiintoisella nimellä, sillä 21-vuotias maalivahti Paavo Valakari näyttää siirtyneen joukkueen riveihin. Paavon isä, Simo, on monelle suomifutiksen ystävälle tuttu nimi, sillä entinen maajoukkuepelaaja valmentaa tänä päivän Norjan pääsarjassa pelaavaa Tromsø IL:ää. Kyseisen lähteen mukaan pitkään käpyläläisiä edustanut puolustaja Sampsa Mäkinen on myös jatkamassa joukkueen riveissä ensi kaudella.
Gnistanilta ottelusta ovat varmuudella sivussa Tuoko Laakkonen sekä Antti Uusitalo.
Päävalmentaja Robert Nuccio haluaa nähdä sunnuntaina kentällä harjoituksissa läpi käytyjä asioita.
– Lähdemme otteluun harjoittelemaan niitä asioita, mitä olemme käyneet treenikentällä viime aikoina läpi. Harjoituskausi on mielestäni mennyt hyvin, mutta täytyy muistaa, että parannettavaa löytyy vielä paljon. Olen tyytyväinen siihen, että millaisen joukkueen olemme saaneet rakennettua ja sen ilmapiiri on ollut erinomainen läpi talven, kertoo Nuccio.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.