Otteluennakko: Gnistan matkaa MYPAn vieraaksi

Kuva: Arto Alho

Gnistan palaa maaottelutauolta pelikentille lauantaina, kun joukkue matkaa MYPAn vieraaksi Anjalankoskelle. Kymenlaakson Sähkö Stadionilla pelattava ottelu alkaa kello 17.00.
Edellisellä kierroksella Gnistan kohtasi kotiottelussaan JäPS:n. Vierailijat tarjoilivat Gnistanille ottelun alussa shokkihoitoa siirtymällä nopeasti 0-2-johtoon, mutta oulunkyläläiset kirivät tasoihin Aleksander Akbarin maalien myötä, joten pisteet tasattiin lukemin 2-2.
Gnistan ja MYPA kohtasivat ensimmäisen kerran kauden avauskierroksella. Oulunkylässä pelatussa ottelussa Gnistan oli kuskin paikalla heti alusta lähtien, sillä tauolle lähdettiin Gnistanin 3-0-johdossa. Ottelun toisella puoliajalla ei maaleja nähty, joten pisteet jäivät Oulunkylään edellä mainituin lukemin.
Sarjanousija MYPA kuuluu lohkon ehdottomiin yllättäjiin, sillä anjalankoskelaiset lähtevät lauantain kohtaamiseen sarjataulukon kolmannelta sijalta. MYPA aloitti kauden heikosti, sillä neljästä ensimmäisestä ottelustaan joukkue hävisi peräti kolme. Viime kuukausina MYPAn otteet pelikentillä ovat olleet erinomaisia tulosten valossa. Heinäkuusta lähtien joukkue on pelannut kahdeksan ottelua, joista se on onnistunut voittamaan peräti kuusi. Kuluvan kauden aikana punapaitojen ottelut ovat olleet maalirikkaita, sillä joukkue on tehnyt toiseksi eniten maaleja koko lohkossa, mutta samalla myös omissa soinut eniten heti LPS:n jälkeen. Lohkon kuntopuntarin kärkisijalta otteluun lähtevä MYPA kaatoi edellisellä kierroksella NJS:n kotonaan maalein 2-0.
MYPAn ehdottomia komeettoja kauden aikana on ollut hyökkääjä Sami Rämä, joka johtaa lohkon maalipörssiä 20 osumallaan. Viime kaudella Kolmosessa tehokkaasti pelannut Rämä on ollut tämän vuoden aikana anjalankoskelaisille lähes korvaamaton pelaaja, sillä mies on tehnyt lähes puolet joukkueen maaleista. Rämän jälkeen MYPAn tehokkain pelaaja on ollut Tomi Räikkönen kahdeksalla osumallaan. Tehokaksikon lisäksi mielenkiintoinen seurattava on konkaripuolustaja Heikki Pulkkinen, joka edusti punapaitoja useamman kauden ajan seuran pelatessa Veikkausliigassa. Anjalankoskelaisten päävalmentajana toimii Jukka Karjalainen.
Gnistanin kokoonpanosta puuttuvat lauantaina varmuudella loukkaantumisten takia Antti Uusitalo, Zakaria Kibona sekä Taavi Laurits. Aleksander Akbar on puolestaan sivussa kokoonpanosta pelikiellon johdosta.
Päävalmentaja Roberto Nuccio lähtee voitto mielessä kohti vierasottelua.
– Jälleen kova peli tulossa, mutta voittaminen on meille ainoa vaihtoehto. MYPAlla on paperilla sarjan kovin toppari sekä tehokkain hyökkääjä, joten hyvä joukkue tulossa vastaan huomenna, kertoo Nuccio.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.