Matsipäivän haastattelussa Vili Roivainen – "Meidän täytyy pelata fiksusti"

Kuva: Olli Myllys

Gnistan ja PEPO iskevät tänään yhteen Oulunkylän Mustapekka Areenalla kello 18.30 alkavassa ottelussa. Kotijoukkueen puolustaja Vili Roivainen tiedostaa PEPOn vahvuudet, mutta lähtee luottavaisin mielin kärkikamppailuun.
Mikä tekee PEPOsta vaarallisen erikoistilannejoukkueen ja miten Gnistan aikoo vastata tähän?
Heillä on muutama melko isokokoinen pelaaja, joten se on luonnollisesti suurimpia syitä, miksi PEPO on vaarallinen joukkue erikoistilanteissa. Tämän lisäksi PEPOlta löytyy pelaajia, jotka osaavat toimittaa pallon juuri oikeaan paikkaan. On kuitenkin hyvä muistaa, että myös meiltä löytyy kokoa sekä fysiikkaa. Yksinkertaisesti meidän täytyy pelata fiksusti ja välttää PEPOn päästämistä vaarallisiin erikoistilanteisiin.
Gnistan on kärsinyt viime kierroksilla maalinteko-ongelmista. Mistä tämä on johtunut ja millä eväin vastustajan verkko saadaan jälleen heilumaan?
Olemme hätäilleet aivan liikaa viimeisellä kolmanneksella sekä syötöt ratkaisevilla hetkillä ovat olleet pääosin heikkoja. Uskon, että mikäli löydämme alkukauden aikana pelissä olleen jyvän sekä olemme maltillisia pallon kanssa, niin verkko alkaa heilua jälleen.
Kakkosen A-lohko on tällä kaudella ollut jopa poikkeuksellisen tasainen. Mitkä ovat tärkeimmät ominaisuudet mitä lohkon voittamiseen tarvitaan?
Usko omaan tekemiseen on mielestäni erittäin tärkeä juttu. Loppukauden tärkeissä peleissä ne joukkueet ovat yleensä vahvoilla, jotka haluavat eniten voittoa ja ovat valmiita jättämään kentälle kaikkensa.
Ottelun ennakkoliput myy ZupTicket. Ostamalla lippusi ennakkoon säästät rahaa sekä vältät jonottamisen portilla. Voit ostaa omasi tästä!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.