IF Gnistan ja Tiketti aloittavat yhteistyön


IF Gnistan ja lipunvälittäjä Tiketti ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen.
IF Gnistanin kotiotteluiden ennakkoliput myy jatkossa Tiketti. Osapuolien yhteisenä tavoitteena on lisätä Gnistanin kotiotteluiden yleisömääriä, tehdä lipun ostamisesta aiempaa helpompaa sekä tarjota asiakkaille laadukasta palvelua.
– Olemme yhteistyössä urheiluseurojen kanssa kehittäneet toimintamalleja ja palveluita, jotka mahdollistavat kattavan sekä mutkattoman palvelun seuralle kannattajineen. IF Gnistan on vahvasti eteenpäin pyrkivä seura ja koemme, että voimme omalla osaamisellamme auttaa heitä tarjoamaan sujuvia urheilutapahtumia toimimalla aktiivisena linkkinä yleisön ja seuran välillä. Urheilu on parasta paikanpäällä ja haluamme olla osaltamme edistämässä suomalaisen urheilukulttuurin kasvua. Välitämme urheilun ilosanomaa ja pyrimme saattamaan sitä yhä useamman kulttuurinnälkäisen tietoisuuteen. Menestystä tehdään yhdessä seuran sen yleisön ja fanien kanssa, joten pyrimme tuomaan näitä osapuolia lähemmäksi toisiaan, kertoo Tiketin myyntipäällikkö Antti Merenvainio.
Yhteistyö alkaa välittömästi, joten voit ostaa liput lauantain kärkikamppailuun Järvenpään Palloseuraa vastaan Tiketistä!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.