Otteluennakko: Gnistan kohtaa PKKU:n lauantaina

Kuva: Arto Alho

Gnistan jatkaa otteluitaan Kakkosessa lauantaina, kun PKKU vierailee Mustapekka Areenalla. Joukkueiden kauden toinen kohtaaminen potkaistaan käyntiin kello 17.00. Ennakkoliput otteluun myy ZupTicket.
Ennen kahden viikon sarjataukoa Gnistan kaatoi Mikkelin Pallo-Kissat vieraissa lukemin 1-2 vahvan toisen puoliajan johdosta. Oulunkyläläiset olivat maalin tappioasemassa tauolle lähdettäessä, mutta vahvan toisen puoliajan ansiosta pisteet matkasivat Gnistanin mukaan. Kuluvan viikon maanantaina Gnistan tiedotti japanilaisen Naoyuki Yamazakin sopimuksesta ja keskikenttäpelaaja tekee luultavasti debyytin lauantain ottelussa.
Gnistanin ja PKKU:n kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Keravalla punapaidat veivät ensimmäisen puoliajan nimiinsä maalein 1-0, mutta toisen puoliajan ryhdistäytymisen myötä ottelu kääntyi lopulta Kipinän eduksi Gullit Zolameson ja Teemu Pastilan maalien myötä.
PKKU:n nuoresta joukkueesta on erottunut edukseen hyökkääjä Hedi Khayat viidellä osumallaan. Khayat on johtanut PKKU:n kesäkuussa alkanutta ryhtiliikettä iskemällä neljässä ottelussa neljä osumaa. Khayatin ohella  kotijoukkueen puolustajien tulee olla tarkkana niin ikään viisi osumaa tehneen laitalinkki Robbie Azodon kanssa. Edellä mainitun kaksikon lisäksi Milo Jung on ollut isossa roolissa kuluvan kauden aikana, sillä keskikenttäpelaaja on pelannut keravalaisten jokaisessa ottelussa.
Kauden alku oli PKKU:lle vaikea, sillä joukkue aloitti sarjan kolmella perättäisellä tappiolla ja ensimmäinen voitto irtosi vasta kesäkuun alussa. Kauden avausvoiton jälkeen joukkueen otteet ovat parantuneet pisteiden valossa, josta erinomaisena esimerkkinä neljä tappiotonta ottelua ennen muutaman viikon sarjataukoa. Tällä hetkellä keravalaiset majailevat A-lohkon viiden ottelun kuntopuntarissa neljännellä sijalla. Lauantain kohtaamiseen lähdettäessä PKKU on sarjataulukon toiseksi viimeisellä sijalla, mutta matkaa viivan yläpuolelle on vain kaksi pistettä.
Gnistanin terveystilanne ottelun alla ei ole ihanteellinen, sillä sivussa ovat varmuudella Arttu Heikka, Jani Kaukomaa, Antti Uusitalo, Zakaria Kibona ja Oliver Antman. Tämän lisäksi muutaman pelaajan pelikunto ratkeaa vasta ottelupäivän aamuna. Gnistanin edellisessä ottelussa pitkän loukkaantumisen jälkeen paluun kentille tehnyt Jesse Ahonen on myös sivussa lauantaina. Ahosen kohdalla kyse on kuitenkin pienestä takareiden venähdyksestä ja miestä pitkään kiusannut polvi on kunnossa.
Gnistanin päävalmentaja Roberto Nuccio korostaa sarjan tasaisuutta ottelun alla.
– Meillä on jälleen pelaajia poissa loukkaantumisista sekä muista syistä johtuen, mutta tästä huolimatta lähdemme pelaamaan hyvää ottelua. PKKU on pelannut hyvin viime aikoina, joten lauantain ottelu ei tule missään nimessä olemaan helppo meille, kuten yleensäkin tässä tasaisessa sarjassa, kertoo Nuccio.
Mustapekka Areenan ylätasanteella sijaitseva Gnistan Bar avaa ovensa tunti ennen ottelun alku. Areenan kioskilla myynnissä Gnistan Akat ja Ukot. Voit ostaa omasi käteisen lisäksi myös kortilla.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.