Gnistan kohtaa Hongan Suomen Cupissa


Gnistan kohtaa liigajoukkue Hongan Suomen Cupin 1. kierroksella.
Gnistan saa vieraakseen Suomen Cupin ensimmäisellä kierroksella Naisten Liigassa pelaavan Hongan. Ottelun päivämääräksi on varmistunut 1. elokuuta. Mustapekka Areenalla pelattava ottelu alkaa kello 21.05.
Gnistanin päävalmentaja Juha Suojanen myöntää arvan olleen pieni pettymys, mutta näkee myös positiivista Hongan kohtaamisessa.
– Arpa oli pieni pettymys, sillä kieltämättä vastus on erittäin kova. Tämä on kuitenkin upea mahdollisuus varsinkin meidän nuorille pelaajille ja on hienoa päästä haastamaan viime kauden Suomen mestareita. Henkilökohtaisella tasolla mielenkiintoa kamppailuun tuo kahden entisen valmennettavan pelaaminen Hongan riveissä. Sen voin luvata, että lähdemme otteluun taistelemaan, kommentoi Suojanen.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.