Naiset niukkaan tappioon MPS:n vieraana


Gnistanin Naiset kohtasi perjantai-iltana toisessa sarja pelissään naapuriseuran Malmilta Talin tekonurmella.
Gnistanin naisten kokoonpanoa oli hieman uusittu ja vähäinen yhdessä pelaaminen näkyi vielä peliotteissa. Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä ja ensimmäinen puoliaika päättyi maalittomiin lukemiin. 
Toisella puoliajalla päästiin myös maalien makuun. Ensimmäinen maali kirjattiin MPS:lle, kun Gnistan pelaaja Laura Bishop ohjasi epäonnekseen pallon omaan maaliin laidalta tulleesta keskityksestä. Hetki tästä myös Gnistan pääsi maalien makuun, kun Laura Väyrynen siirsi maalivahdista kimmonneen pallon varmasti maalin perukoille. Gnistan hallitsi peliä ja 1-2 johtomaali oli lähellä, kunnes kesken painostuksen MPS hyökkäsi oikealta ja Katja Riihiahon liukutaklauksesta aiheutui vastustajalle rangaistuspotku, josta MPS siirtyi 2-1 johtoon. Gnistanin maalivahti Johanna Anetjärvi oli hyvin mukana, mutta ei pystynyt estämään pallon menemistä maaliin. Gnistan jatkoi painostusta loppuvihellykseen asti, mutta eivät tällä kertaa onnistuneet tasoittamaan peliä.
Gnistanin peli on tappiosta huolimatta kehittymässä hyvään suuntaan ja joukkueen valmentaja Juha Suojanen kehuikin pelaajia pelin jälkeen hyvästä pelistä ja taistelusta. Peli kehittyy koko ajan oikeaan suuntaan ja usko tulevaan on vahva. Tappiosta huolimatta tästä on hyvä jatkaa.
Naiset jatkavat otteluitaan 2.5, kun joukkue matkaa FC Espoo/2:n vieraaksi.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.