Matsipäivän haastattelussa Niko Tirkkonen: "Tarkoituksena antaa PEPOlle pieni myrskyvaroitus"

Gnistan saa vastaansa tänään PEPOn Suomen Cupin lohkovaiheen ottelussa. Kotijoukkueen kapteeni Niko Tirkkonen ennakoi ottelusta tasaista vääntöä, johon lisämausteensa antaa tulevat kohtaamiset Kakkosen puolella.

Suomen Cupia on pelattu tähän mennessä kolme ottelua Gnistanin osalta. Miten kuvailisit Cupin sujuneen tähän mennessä?
Kieltämättä Suomen Cup ei ole sujunut aivan suunnitelmien mukaisesti, sillä olemme kärsineet paljon loukkaantumisista ja tämä luonnollisesti on vaikuttanut peliesityksiimme. Vaikeata on siis ollut, mutta onneksi Kakkosen alkuun on vielä paljon aikaa.
Gnistanin edellinen ottelu Cupissa päättyi vierastappioon KTP:lle. Millä fiiliksillä lähdet päivän otteluun ja miten valmistautuminen PEPOn kohtaamiseen on sujunut?
Hyvillä fiiliksillä, sillä olemme saaneet ukkoja pois sairastuvalta ja valmistautuminen on sujunut erittäin hyvin. Mielenkiinnolla lähdemme haastamaan PEPOa, jonka kohtaamme tulevalle kaudella useampaan otteeseen myös Kakkosen puolella.
Tänään siis vastassa PEPO, joka kuului viime kaudella Kakkosen kovimpiin joukkueisiin. Gnistan sekä päivän vieraat pelaavat tulevalla kaudella samassa lohkossa ja molempia joukkueita on erilaisissa ennakkospekulaatioissa veikkailtu sarjan kärkipäähän. Millaisen lisämausteen tämä tuo päivän kohtaamiseen?
Asetelma on kieltämättä mielenkiintoinen. PEPO on saanut rakennettua jälleen mielenkiintoisen sekä laadukkaan joukkueen, joka tulee varmasti taistelemaan sarjan kärkisijoista. On hyvä muistaa, että myös meidän joukkue on ja tulee olemaan kilpailukykyinen, joten tarkoituksena on antaa tänään PEPOlle pieni myrskyvaroitus tulevaa ajatellen.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.