Gnistanille kokenut puolustaja


Gnistan ja Vili Roivainen ovat tehneet sopimuksen kaudesta 2018. 24-vuotias Roivainen pelasi edellisellä kaudella Karjaan BK-46:ssa. Vilillä on kokemusta useista Veikkausliigan, Ykkösen ja Kakkosen seuroista. Listalta löytyvät muun muassa EIF, KuPS, JIPPO ja KTP.
Gnistanissa ollaan tyytyväisiä uusimpaan sopimuspelaajaan. ”Vili on treenannut meidän kanssa joulukuusta asti. Hienoa, että saimme asiat viimein sovittua. Vili on vahva voittajatyyppi, joita jokainen joukkue tottakai tarvitsee. Hän pystyy pelaamaan niin laidalla kuin keskustassa. Varmasti vahvistus meille,” kommentoi manageri Uusitalo.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.