Vahvistunut Gnistan haastaa perjantaina TPS:n


Merkittävästi miehistöään vahvistanut Gnistan kohtaa perjantai-iltana Oulunkylässä maineikkaan Turun Palloseuran. Joukkueiden aiempi kohtaaminen päättyi TPS:n selkeään voittoon, mutta nyt pisteitä janoava Gnistan on valmiina tekemään kaikkensa, jotta turkulaisten peräti 14 mittainen tappioton putki katkeaisi.

Turun Veritas Stadionilla kesäkuun alkupuolella käyty joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen päättyi TPS:n 3-0 voittoon. Gnistan aloitti hyvin, mutta TPS:n ensimmäisen osuman jälkeen ei keltapaidoista ollut enää vastusta rutinoituneelle kotijoukkueelle.
Gnistan vahvisti kuluneella viikolla rivejään kolmella kokeneella ja rutinoituneella pelaajalla. Heistä hyökkääjä Jean Silva ja keskikenttäpelaaja Hidetoshi Wakui ovat kokoonpanossa mukana jo TPS:ää vastaan. Lisäksi mukana on HIFK:n lainapelaaja Eero Hyökyvirta. Vahvistusten ohella Gnistan tiedotti Karim Jouinin ja Alex Lehtisen jatkavan pelejään Yhdysvaltojen yliopistosarjassa loppukauden ajan. Loukkaantuneiden listalla on edelleen tungosta: Teemu Vaarakallio, Jonas Nyholm, Jesse Ahonen ja Joonas Kauti ovat kauden loppuun loukkaantuneina. Toistaiseksi poissa kokoonpanosta loukkaantumisten takia ovat Jani Kaukomaa, Atte Otronen, Biran Jeng, Dudu, Eero Forsen ja Emil Lidman.
Viimein viime lauantaina voittotilinsä avannut Kipinä kaipaa kipeästi pisteitä noustakseen mukaan säilymistaisteluun. Päävalmentajan vaihtumisen jälkeen keltapaitojen otteet ovat kentällä kohentuneet. Roberto Nuccion johdolla reilun kahden viikon ajan harjoitellut joukkue alkaa omaksumaan entistä enemmän italialaisluotsin systeemejä.
TPS lukeutuu ehdottomiin nousijakandidaatteihin. Hurjan 14 ottelun tappiottoman putken siivittämänä turkulaiset ovat sarjassa jaetulla kärkipaikalla Hongan kanssa 32 pisteellään. Viime aikoina vakuuttavasti esiintyneestä TPS-joukkueesta on esiintynyt edukseen erityisesti Juri Kinnunen iskemällä laitapakille epätavallisesti osuman kolmessa ottelussa peräkkäin. Gnistania kahdella maalillaan aiemmassa kohtaamisessa kurittanut Jani Virtanen on TPS:n tehokkain viimeistelijä kuudella osumallaan.
Ottelu potkaistaan käyntiin Oulunkylän urheilupuistossa perjantaina kello 18:30. Gnistan Bar on jälleen auki katsomon ylätasanteella. Tule paikalle katsastamaan uunituoreet vahvistukset ja kannustamaan Gnistan voittoon! Osta liput ennakkoon täältä ja säästä!
Niko Tirkkosen haastattelu:

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.