Säilymistaistelu jatkuu Pietarsaaressa


Piristynyt Gnistan matkaa voittoputken siivittämänä lauantaina Pietarsaareen, jossa vastaan asettuu niin ikään viime aikoina otteitaan parantanut Jaro. Joukkueet kohtasivat aiemmin kesäkuun alkupuolella, jolloin Jaro oli Ogelissa parempi luvuin 2-3.

Kauden ensimmäisen kohtaamisen hahmo oli Jaron Christian Eissele kahdella osumallaan. Riku Selanderin yliajalla syntynyt illan toinen osuma nostatti toivonkipinän, mutta se ei lopulta riittänyt pisteeseenkään Jaron viedessä 3 pistettä mukanaan.
Viime perjantaina riemukkaasti TPS:n kaatanut Gnistan lähtee hyvin valmistautuneena Jaron kaatoon. Ottelu on pisteitä kipeästi tarvitsevalle Gnistanille erittäin tärkeä, sillä mm. illan vastustaja Jaro on putoamisviivan päällä 8 pistettä edellä.
Gnistan pääsee Jaro-otteluun lähes samalla miehistöllä, jolla TPS kaadettiin. Ainoastaan kahden pelin pelikieltoa kärsivä Kron Rexhepi on varmuudella sivussa. Perjantain pelissä nilkkaansa loukannut Teemu Pastila huilasi alkuviikon ollen kuitenkin pelikunnossa lauantain pelissä. Loukkaantuneista Dudu on hyvin lähellä pelikuntoa, sen sijaan Biran Jeng ja Jani Kaukomaa ovat toistaiseksi sivussa.
Vastustaja Jaron kausi on sujunut odotuksiin nähden alakanttiin. Nimekkäällä miehistöllä kauteen lähteneet pietarsaarelaiset ovat 18 pisteellään sarjataulukossa seitsemäntenä tasapisteissä OPS:n kanssa. Gnistan saa vastaansa silti vaarallisen vastustajan, sillä Jaron otteet ovat kohentuneet viime aikoina.Pietarsaarelaiset esiintyivät pirteästi jo maalittomassa tasapelissä Valkeakoskella ja viime lauantaina Jaro murskasi AC Oulun vieraissa lukemin 0-4. Erityisen tarkkana keltapaitojen puolustus saa olla Oulussa tehokkaasti esiintyneen hyökkääjäkolmikon Jonas Emet-Christian Eissele-Seth Paintsil kanssa.

Ottelu potkaistaan käyntiin Pietarsaaren keskuskentällä lauantaina kello 17:00. Mikäli et pääse paikanpäälle kannustamaan Gnistania voittoon, niin voit seurata ottelua osoitteessa www.fanseat.com!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.