Gnistan vahvistuu kokeneella keskikenttäpelaajalla


Gnistan ja japanilainen Hidetoshi Wakui ovat allekirjoittaneet loppukauden kestävän sopimuksen. Viime kaudella virolaista Nõmme Kaljua edustanut 34-vuotias Wakui viihtyy parhaiten keskikentällä hyökkäävässä roolissa.

”Toshi” on pelannut urallaan 176 ottelua Viron pääsarjassa Nõmme Kaljun paidassa, jossa maaleja on syntynyt 67 kappaletta ja maaliin johtaneita syöttöjä 28 kappaletta. Eurooppa liigan karsintaotteluissa maaleja miehelle on kertynyt viisi kappaletta. Toshi on pelannyt myös Tsekin, Slovenian, Valko-Venäjän ja Singaporen pääsarjoissa.
”Toshi tuo älyttömästi lisää kokemusta meidän nuoreen joukkkueeseen. Olemme etsineet loppukaudeksi kokenutta pelintekijää, joka pystyy tekemään myös maaleja. Toshista on jäänyt ensituntumalta todella hyvä käsitys ja mies on erinomaisessa fyysisessä kunnossa. Viimeinen virallinen peli on viime vuoden puolelta, joten on todennäköistä, että muutama peli menee totuttelussa. Tarkoitus on, että Toshi on mukana kokoonpanossa jo perjantaina TPS:ää vastaan”, kommentoi Gnistan-manageri Uusitalo.
Gnistan kohtaa seuraavassa kotiottelussaan TPS:n tämän viikon perjantaina. Tule paikalle kannustamaan Toshi ja Gnistan tärkeään kotivoittoon. Ottelu alkaa klo 18:30 Oulunkylän Mustapekka Areenalla. Osta liput ennakkoon ja säästä! Liput ennakkoon täältä!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.