Alessandro Marzuoli on liittynyt Gnistanin miehistöön


Italialainen Alessandro Marzuoli on liittynyt Gnistanin valmennustiimiin. 33-vuotias Alessandro on taustaltaan maalivahti, joka on edustanut Suomessa Veikkausliigan VPS:ää ja Ykkösessä AC Oulua. Italian Serie B joukkue Pescarasta lähtöisin oleva Marzuoli on pelannut myös Kreikassa, Hollannissa ja Bulgariassa.
”Alessandro tulee auttamaan meidän valmennustiimiä. Toisaalta mies on erinomaisessa kunnossa ja on jo muutaman viikon harjoitellut meidän maalivahtien kanssa. Teemme ”Alen” kanssa pelaajasopimuksen ja hän on meillä mahdollisesti kokoonpanossa jo huomisessa TPS-pelissä. Ale on kokenut maalivahti, jolla on kova voittamisen tahto. Tällaisia ominaisuuksia saatetaan vielä tarvita”, kommentoi manageri Uusitalo.
Samalla Gnistan tiedottaa, että Karim Jouini ja Alex Lehtinen jatkavat pelejään Yhdysvaltojen yliopistosarjassa. Maalivahti Tomi Mikkelsson on siirtynyt HIFK:n organisaatioon ja Mauricio Hopsu pelaa loppukauden lainalla Kiffenissä. Teemu Vaarakallio, Jonas Nyholm, Jesse Ahonen ja Joonas Kauti ovat kauden loppuun loukkaantuneina. Toistaiseksi poissa kokoonpanosta loukkaantumisten takia ovat Jani Kaukomaa, Atte Otronen, Dudu, Eero Forsen ja Emil Lidman.
Gnistan kohtaa huomenna Turun Palloseuran klo 18:30 alkavassa ottelussa Oulunkylän Mustapekka Areenalla. Tervetuloa!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.