Gnistanin uudeksi päävalmentajaksi Roberto Nuccio


Aikaisemmin tällä viikolla Gnistan ilmoitti, että Ykkösessä pelaavan edustusjoukkueen päävalmentaja vaihtuu. Tänään seura on allekirjoittanut loppukauden kattavan sopimuksen italialaisen Roberto Nuccion kanssa.

Suomessa jo kymmenen vuotta viihtynyt Nuccio on valmentanut muun muassa Futuran edustusjoukkuetta sekä toiminut päätoimisissa valmentajatehtävissä Tikkurilan Palloseurassa, Legirus Interissä sekä Futurassa. Hänellä on myös valmentaja- sekä pelaajataustaa Italiasta.
”Toivotamme Roberton tervetulleeksi Gnistaniin. Hän ottaa vastaan suuren haasteen. Täysin mahdoton tämä haaste ei ole, mutta töitä on paljon. Valmentajavaihtoehtoja pohdittaessa kävimme useita keskusteluja, mutta Roberton kanssa lopulta löytyi yhteisymmärrys siitä millaisin eväin Gnistanin kurssi Ykkösessä saadaan käännettyä. Seuran puolelta annamme kaiken mahdollisen tuen sekä työskentelyrauhan uudelle päävalmentajalle”, kommentoi Gnistanin manageri Antti Uusitalo.
Nuccio on koulutukseltaan UEFA PRO -valmentaja. Aikaisemmat seurat: Tikkurilan Palloseura, Legirus Inter, Futura. Nuccio ottaa valmennusvastuun välittömästi.

Roberto Nuccion haastattelu:

Nämä saattavat kiinnostaa

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.