Gnistan selkeänä altavastaajana Hongan kaatoon


Kipinä hakee katkaisua jo neljän pelin mittaiseksi venyneeseen tappioputkeen ja lisäksi hakusessa on kauden ensimmäinen voitto maanantaina Tapiolassa. Tehtävä ei ole helppo, sillä Veikkausliigaan tähtäävä Honka on kaikilla mittareilla selkeä ennakkosuosikki joukkueiden kauden toisessa kohtaamisessa.

Heikon alkukauden myötä Gnistanin tilanne pahnan pohjimmaisena on lohduton: Ero putoamisviivan yläpuolella olevaan EIF:n on kasvanut 7 pisteeseen. Kipinä kaipaakin siis kipeästi pisteitä elätelläkseen toiveita sarjapaikan säilymisestä.
Kesäkuun positiivisin asia oli tehtyjen maalien määrä, sillä vastustajan verkko heilui kesäkuussa viidesti. Pistepussissa tämä ei näkynyt, sillä Kipinä päästi kesäkuun neljässä ottelussa peräti kolme osumaa ottelua kohti.
Sarjatilanteen ohella haastetta tuo loukkaantumistilanne, sillä sairastupa on viime aikoina täydentynyt Gullit Zolamesolla, Jani Kaukomaalla sekä Dudulla. Zolameso kärsii pohjevammasta ja Kaukomaa nilkkavammasta, mutta molemmat ovat jo lähellä pelikuntoa. Sen sijaan tiistain AC Oulu-ottelussa loukkaantunut Dudu on näillä näkymin sivussa pitkään. Vastapainoksi loukkaantumisista koko alkukauden kärsinyt Teemu Pastila palaa kokoonpanoon Honkaa vastaan.
Maanantain vastustaja Honka kaatoi Gnistanin vakuuttavin ottein toukokuun kohtaamisessa ja nimekäs joukkue näytti purjehtivan vastustamattomasti kohti Veikkausliigaa, mutta kaksi voitoitta sujunutta ottelua ovat pudottaneet espoolaiset sarjan kakkospaikalle.
Honka on takonut toistaiseksi eniten maaleja sarjassa ja tehdyt 22 maalia ovat jakautuneet tasaisesti eri pelaajille. Reilusti espoolaisia pienemmällä pelaajabudjetilla taisteleva Gnistan on siis kovan haasteen edessä maanantaina välttäkseen viidennen peräkkäisen tappion.
Ottelu alkaa Tapiolan urheilupuiston nurmella maanantaina klo 18:30. Tule paikalle kannustamaan Gnistan voittoon! Jos et pääse paikanpäälle, voit seurata ottelua joko osoitteessa www.fanseat.com tai Ogeli’s Barin tarjoamassa kisastudiossa!
Aiemmat kohtaamiset kaudella 2017
8.5. Gnistan – Honka 0-2

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.