Kron Rexhepi palaa Gnistaniin


Viime kaudella Gnistanin sisäisen maalipörssin voittanut 24-vuotias hyökkääjä Kron Rexhepi jatkaa Gnistanissa!
Alkuvuoden opiskelujen takia ulkomailla viihtynyt Kron Rexhepi ja Gnistan ovat tehneet kauden loppuun kestävän sopimuksen. Rexhepi siirtyi Gnistaniin kaudella 2015 HIFK:n riveistä. Rexhepi on tehnyt 14 maalia 28 pelaamassaan pelissä Gnistanin paidassa.
Manageri Uusitalo on tyytyväinen Rexhepin paluuseen: ”Kron tuo voimaa meidän hyökkäyspelaamiseen. Hän oli yksi viime kauden nousun takuumiehistä ja pelaamisesta tällä kaudella keskusteltiin jo viime syksynä. Kron on saanut nyt vaihto-opiskelut pakettiin ja on treenannut meidän kanssa muutaman viikon. Mies on hyvässä kunnossa ja vähitellen hänet nähdään myös kentällä tositoimissa”.

Kron Rexhepi on edustuskelpoinen heti tämänpäiväisessä ottelussa. Tule paikalle ja todista Rexhepin paluu Gnistanin paitaan!
GrIFK – IF Gnistan
4.6.2017 Kello 17:00
Kauniaisten Keskuskenttä

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.