NuPS nurin selvin numeroin

Gnistan aloitti harjoituspeli-kautensa voitokkaasti, kun Nummelan Palloseura kaatui lukemin 1-4. Nummelalaiset laittoivat hyvin hanttiin, mutta Kipinä oli selkeästi taitavampi ja nopeampi joukkue kentällä. Keltapaitojen maaleista vastasivat kaksi osumaa mieheen viimeistelleet jo entuudestaan oulunkyläläisyleisölle tutut Andreas Strandvall ja Mauricio Hopsu.

Gnistanin kenttämuodostelma oli viime kaudelta tuttu 4-2-3-1. Ensimmäisella puoliajalla kentällä olivat mukana olleet sopimuspelaajat sekä muutamia vielä sopimuksettomia, jo aiemmin Gnistania edustaneita pelaajia, kuten Antton Koskinen, Andreas Strandvall.
Alun jähmeydestä selvittyään Gnistan otti ottelun hallintaansa. Keltaiset siirtyivät johtoon 16 minuutin pelin jälkeen. Pitkän hyökkäyksen päätteeksi, Niko Tirkkosen ja Eero Forsenin esityöstä, Andreas Strandvall sijoitti pallon hallitusti alanurkkaan.
Gnistanin toinen maali syntyi nopean vastaiskuhyökkäyksen jälkeen, kun 38 minuutin kohdalla Antton Koskinen tarjoili hienon pystypallon vasemmalla laidalla täydessä vauhdissa olleelle Kelechi Anyamelelle. ”Kele” haastoi puolustajan ja keskitti alueelle, jossa hyvin sijoittuneella Strandvallilla oli helppo työ sijoittaa pallo alanurkkaan. Gnistanilla oli ensimmäisellä puoliajala lukuisia mahdollisuuksia lisätä johtoaa, mutta lisämaaleja ei nähty.
Toiselle puoliajalle Gnistan vaihtoi koko kentällä olleen miehistönsä vasenta laitapuolustajaa Valtteri Voutilaista lukuunottamatta. Kentällä nähtiin HIFK:n mukana olevia nuoria pelaajia, Gnistanin testissä olleita pelaajia sekä aiemmin keltapaidoissa pelannut Mauricio Hopsu. HIFK:sta mukana olivat keskikentän keskustassa pelanneet Eero Hyökyvirta, Miska Hurme, Tuukka Andberg, Rasmus Smidtslund sekä Patrik Ahonen. Sopimuksettomia pelaajia kentällä olivat maalissa pelannut Daniel Kollar, Edu Holmgren, Gullit Zolameso, Riku Selander sekä Hopsu.
Keltapaitojen kolmannen ja neljännen osuman välillä ehti kulua vain muutama minuutti. Ensin Patrik Ahonen keskitti nopean hyökkäyksen päätteeksi vasemmalta laidalta ja Mauricio Hopsu laukoi läheltä pallon alakulmaan. Hetkeä myöhemmin tuulennopea oikea laitahyökkääjä Gullit Zolameso murtautui taitavasti oikealta laidalta punapaitojen rangaistusalueelle ja petasi Hopsulle paikan iskeä illan toisen osumansa.
NuPS pääsi tekemään ainokaisensa Gnistanin keskikentän harhailun jälkeen. Maali oli nummelalaisten kärkkään hyökkääjän taitava yksilösuoritus, jonka päätteeksi vastaantullut Kollar ohitettiin hallitusti. Gnistanilla riitti tämän jälkeen paikkoja lukemien kaunistelemiseen, mutta koska Riku Selander sekä Hopsu eivät avopaikoistaan maaliin osuneet olivat kauden ensimmäisen harjoitusottelun loppulukemat 1-4.
NuPS – Gnistan 1-4 (0-2)
Maalit:
NuPS: 73′ ei tiedossa
Gnistan: 18′ 38′ Strandvall, 52′ 53′ Hopsu
Gnistanin kokoonpano: Otronen (46′ Kollar) Voutilainen (60′ Anyamele) Koskinen (46′ Andberg) Jeng (46′ Smidtslund) Anyamele (46′ Holmgren) A. Koskinen (46′ Hyökyvirta) Vuorela (46′ Hurme) Ahonen (46′ Zolameso) Tirkkonen (46′ Ahonen) Strandvall (46′ Selander) Forsén (46′ Hopsu)

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.