Eero Forsén sopimukseen Gnistanin kanssa


IF Gnistan on tehnyt pelaajasopimuksen hyökkääjä Eero Forsénin kanssa. 22-vuotias Forsén on Gnistanin omia kasvatteja ja siirtyy edustusjoukkueeseen nelosessa pelaavasta Gnistan/Ogelista.

Viime kaudella Forsén iski 43 maalia 22 ottelussa Gnistan/Ogelin paidassa. ”Onhan tuo maalimäärä aivan huikea. Tottakai sarjataso on aivan eri kun puhutaan Ykkösestä, mutta ei maaleja Nelosessakaan sattumalta tehdä. Eerolla on luontainen kyky laittaa palloja maaliin. Sitä kykyä ei ole vain missään vaiheessa jalostettu ja katsottu kuinka pitkälle miehen rahkeet riittävät. Eerolla ottaa aikansa tottua kovaan vauhtiin, mutta harjoitukset ovat osoittaneet, että se ei ole mahdotonta. Maaleja syntyy koko ajan”, kommentoi manageri Uusitalo.
Forsén pelasi Kipinän edustusjoukkueen paidassa kaudella 2014, joka kuitenkin jäi pahasti kesken miehen varusmiespalveluksen takia. ”Lähdin armeijaan ja jäi tämä prosessi hieman kesken. Nyt laitetaan kaikki peliin ja katsotaa mihin rahkeet riittävät”, kommentoi Forsén.
Kipinän harjoitusottelut jatkuvat 22. päivä sunnuntaina kun Oulunkylän ylpeys matkaa Legirus Interin vieraaksi Korsoon.


Käy ostamassa liput ennakkoon Gnistanin jännittäviin Suomen Cup peleihin ja näe Eero ja Gnistan livenä muun muassa HJK:ta vastaan. Liput täältä!

Eero Forsénin haastattelu:

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.