Andreas Strandvall ja Gnistan jatkosopimukseen


Viime vuonna kesken kauden Gnistaniin siirtynyt 26-vuotias Andreas Strandvall pelaa myös alkavalla kaudella keltasinisissä.

Monikäyttöinen Strandvall pystyy pelaamaan niin hyökkääjänä kuin keskikentällä. Kaudella 2015 hän pelasi Ykköstä VIFK:ssa ollen vaasalaisten toiseksi paras maalintekijä kuudella osumallaan. Strandvallin kohokohta viime kaudella Gnistanissa oli nousun ratkaissut rangaistuspotku MuSaa vastaan.
”Anttu tuo joukkueeseen kokemusta ja ammattimaisuutta kentälle ja sen ulkopuolelle. Viime kausi oli hänelle hankala. Muutto pääkaupunkiseudulle ja liittyminen uuteen joukkueeseen keskellä kiivainta sarjakautta ei ollut helppo juttu. Sopeutuminen ottaa oman aikansa. Talven ensimmäisissä harjoituspeleissä ja harjoituksissa Anttu on kuitenkin osoittanut, että kuuluu ehdottomasti joukkueeseen. Tekeminen on ollut erinomaisellaa tasolla”, kommentoi manageri Uusitalo.
Käy ostamassa liput ennakkoon Gnistanin jännittäviin Suomen Cup peleihin ja näe Andreas ja Gnistan livenä muun muassa HJK:ta vastaan. Liput täältä!
Andreas Strandvallin haastattelu:

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.