Kaukomaa, Pastila sekä Anyamele jatkavat Gnistanissa

Puolustajat Jani Kaukomaa, Kelechi Anyamele sekä hyökkääjä Teemu Pastila ovat tehneet jatkosopimukset Gnistanin kanssa.

Keskuspuolustaja Jani Kaukomaa siirtyi IF Gnistaniin viime kaudella FC Viikingeistä, ja oli nousuun johtaneella kaudella Kipinän avainpelaajia. Manageri Uusitalo on tyytyväinen luottotopparin jatkosopimukseen: ”Kakella on aikaisempaa kokemusta Ykkösestä ja omalla rauhallisella tyylillään merkittävä osa joukkuettamme niin kentällä kuin sen ulkopuolella.”
Kelechi Anyamele on vuonna 1996 syntynyt laitalinkki, joka siirtyi Gnistaniin Klubi-04:n riveistä viime kaudeksi. Nopea sekä taitava Anyamele pelasi enimmäkseen laitapuolustajana viime kaudella. ”Kele oli niitä nuoria pelaajia, jotka ottivat viime kaudella ison harppauksen kehityksessään löytäen oman pelipaikan puolustajan tontilta. Hän oli ehdottomasti niitä pelaajia, joita haluttiin kiinnittää joukkueeseen ensimmäisten joukossa myös tulevalle kaudelle”, kommentoi päävalmentaja Tommi Lingman.
Hyökkäävässä roolissa viihtyvä Teemu Pastila aloittaa nyt viidennen kautensa keltapaidoissa. Viime kaudella Pastila oli Kipinän kantavia voimia kakkosessa, tehden 7 maalia. Taitavana pelaajana tunnettu Pastila on monikäyttöinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan ylempänä keskikenttänä sekä tarvittaessa keskushyökkääjänä. Teemu on myös itse innoissaan uusista haasteista Gnistan-paidassa: ”Hienoa päästä pelaamaan Ykköstä Gnistanin kanssa. Monta vuotta on tehty töitä tämän eteen ja nyt päästään viimein näyttämään.”
Manageri Uusitalon suunnitelmien mukaan joukkueen on tarkoitus olla valmis tammikuussa ennen Suomen Cupin pelien alkua, joten lähiaikoina on luvassa lisää sopimusuutisia.
Kelechi Anyamelen sekä Petri Haapimaan haastattelu:

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.