Gnistan lähtee katkaisemaan tappioputkea Susia vastaan

Gnistan kohtaa kauden kymmenennessä sarjapelissään Sudet. Ottelu käydään Oulunkylän urheilupuistossa klo 18:30.

Gnistan lähtee katkaisemaan kahden pelin tappioputkeaan. Helppoa se ei tule olemaan sillä vastapuolella on mm. A-lohkon maalipörssin ykkösnimi.
Gnistanin loukkaantumissuma helpottaa hieman, sillä tiistaisesta FC Lahti Akatemia-pelistä sivussa olleet Teemu Pastila ja Antton Koskinen palaavat kokoonpanoon. Heidän lisäkseen pelikiellossa ollut Astrit Kabashi palaa kehiin.
Tuomas Mustonen on jälleen lainalla HIFK:sta, mutta ”Muden” pelaaminen on vielä epävarmaa takareiden vihoittelun vuoksi.
Gnistanin kuuden pelin voittoputki on kääntynyt kahden pelin tappioputkeksi, mutta tiistaisessa pelissä FC Lahti Akatemiaa vastaan esitys oli jo huomattavasti parempi kuin kaksi viikkoa sitten KäPaa vastaan. Manageri Antti Uusitalon mukaan joukkueessa on hyvä fiilis vastoinkäymisistä huolimatta.
Sudet ei ole Kipinälle tuttu vastustaja, sillä Gnistan kohtasi kouvolalaislauman viimeksi viisi vuotta sitten. Kauden 2011 kolme kohtaamista tuottivat kaksi kotivoittoa sekä yhden vierastappion.
Illan vastustaja Sudet aloitti kauden vahvasti majaillen keväällä jopa A-lohkon kärkikolmikossa. Sittemmin susilauma on ajautunut neljän ottelun voitottomaan putkeen, joka on pudottanut kouvolalaiset kahdeksanneksi.
A-lohkon maalipörssiä 8 maalillaan johtava Niko Nakari on vastannut maalinteosta lähes yksinään sillä toisiksi tehokkain maalintekijä on osunut maaliin vain kahdesti.
Tule Oulunkylän urheilupuistoon kannustamaan Gnistan voittoon!
Gnistan – Sudet
Su 3.7. klo 18:30
Oulunkylän urheilupuisto
Ennakko:

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.