Gnistan vahvistaa valmennus- ja taustatiimiä

Gnistanin edustusjoukkue aloitti menneellä viikolla valmistautumisen todenteolla tulevaan kauteen. Harjoituksissa nähtiin myös uusia kasvoja valmennus- ja huoltopuolella. Petri Haapimaa on liittynyt joukkueen apulais- ja fysiikkavalmentajaksi. Jukka-Pekka ”Spädä” Hankomäki vaihtaa Klubin raitapaidat Ogelin keltasiniseen ja ottaa rooliin apulaisvalmentajana ja joukkueen huoltajana.

Pitkän valmentaja- ja pelaajataustan omaava Petri Haapimaa vastaa jatkossa edustusjoukkueen fysiikkavalmennuksesta. Liikunta-alan yrittäjänä toimiva Haapimaa valmensi viime kaudella PK Keski-Uudenmaan Akatemiaa. Hänellä on kokemusta myös PK-35:n edustusjoukkueen fysiikkavalmennuksesta sekä muista valmennusrooleista PK:n, Tikkurilan Palloseuran sekä Malmin Palloseuran organisaatioista. Pitkällä pelaajaurallaan Haapimaa on edustanut liigatasolla FinnPaa sekä ykkösessä PK:35:sta, AC Oulua, Atlantista, HIFK:ta ja HIK:ta.
Jukka Hankomäki vastaa jatkossa edustusjoukkueen huollosta sekä avustaa muuta valmennustiimiä harjoitustapahtumissa, pelaajatarkkailussa sekä vastustajien ”scouttaamisessa”. Spädällä on pitkä ura takana HJK:n organisaatiossa. Edellisellä kaudella Spädä oli Gnistanin uuden päävalmentajan Tommi Lingmanin apuna HJK:n A-junioreissa ja sitä ennen pitkään Klubi-04:n valmennustiimissä.
Gnistanissa ollaan tyytyväisiä uusiin vahvistuksiin taustatiimissä. Manageri Uusitalo kommentoi vahvistuksia seuraavasti:
– On todella hienoa nähdä ”Peten” ja ”Spädän” kaltaisia osaajia omassa tiimissä. ”Pete” tuo todella paljon tietotaitoa fysiikkavalmennuksen puolelle. Hänellä on myös menestyksekäs oma pelaajatausta, josta meidän pelaajat pääsevät ammentamaan oppia. Tänä päivänä ”Pete” on menestyksekäs yrittäjä. Pelaajat pääsivätkin heti ensimmäisellä viikolla Crossfit-treeneihin, joka varmasti tuo sopivaa vaihtelua perustreeneille. ”Spädässä” saamme tiimiin todella kokeneen ja kaiken nähneen futismiehen. Hän ottaa todella tärkeän roolin joukkueen huoltajana ja tuo samalla näkemystä valmennuspuolelle. Taustatiimin vahvistaminen oli yksi keskeisiä tavoitteita tälle kaudelle. Nyt näyttää todella hyvältä.
– Meillä on nyt Gnistanissa sekä HIFK:n liigajoukkueessa ja A-junioreissa kasassa todella kova tiimi tekemässä yhteistyötä. Vastaavanlaista kokonaisuutta en ole aikaisemmin nähnyt. Olemme todella innoissamme tästä.
Gnistanin harjoituspelit jatkuvat perjantaina 15.1. Talin hallissa, kun vastaan asettuu EsPa. Myöhäisillan peli alkaa klo 21:00.
Gnistanin valmennus- ja taustahenkilöt kaudella 2016:
Vastuuvalmentaja: Tommi Lingman
Apuvalmentajat: Mika Kokko, Petri Haapimaa, Jukka Hankomäki.
Maalivahtivalmentajat: Ville Anttonen, Petri Pyhältö
Fysiikkavalmentaja: Petri Haapimaa
Fysioterapeutti: Matti Ilander
Huoltaja: Jukka Hankomäki
Hieroja: Ville Saikkonen
Lääkäri: Klaus Köhler
Manageri: Antti Uusitalo
Joukkueenjohtaja: Markus Krabbe

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.