Anyamele ja Nyberg Gnistaniin

Gnistan on täydentänyt miehistöään kahdella uudella pelaajalla. Maalivahti Kevin Nyberg ja keskikentän laitapelaaja Kelechi Anyamele ovat tehneet sopimuksen keltapaitojen kanssa.

Nuori, vuonna 1998 syntynyt maalivahti Kevin Nyberg liittyy Gnistaniin HJK:n A-nuorista. Manageri Antti Uusitalo näkee Nybergin olevan satsaus tulevaisuuteen.
”Kyttä” uskoo Nybergin olevan pelaaja, jolla on kaikki mahdollisuudet kehittyä ja ottaa suurempaa vastuuta joukkueessa. Pohjat kehitykselle ovat hyvät, sillä Gnistanissa Nyberg pääsee Uusitalon mukaan erinomaiseen maalivahtivalmennukseen.
Toinen uusi nimi ensi kauden joukkueessa on Kelechi Anyamele, HIFK:ssa pelaavan Nnaemeka Anyamelen pikkuveli. Kelechi Anyamele on vuonna 1996 syntynyt laitalinkki, joka siirtyy Gnistaniin Klubi-04:n riveistä. Anyamele iski viime kaudella Klubi-04:n joukkueessa 3 osumaa.
Manageri Uusitalon mukaan Anyamele on nopea ja taitava laitapelaaja, joka on selkeä vahvistus Gnistanin laitapeliin. ”Kele” on treenannut alkuvuoden IFK:n mukana. Hänen tavoitteenaan on päästä ylöspäin ja Gnistanilla on tarjota hänelle siihen hyvä mahdollisuus.
Näiden kiinnitysten myötä Gnistanilla on 19 pelaajasopimusta. Uusitalon suunnitelmien mukaan joukkueen on tarkoitus olla valmis tammikuun loppuun mennessä, joten lähiaikoina on luvassa lisää sopimusuutisia.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.