Tammelassa vastassa Ilves-Kissat

Gnistan matkaa lauantaina Tampereelle, jossa ottelua isännöi Ilves-Kissat. Kamppailu käynnistyy Tammelassa klo 16:00.

Kautta on vielä useimmilla joukkueilla kolme ottelua pelaamatta, mutta sijoitukset lohkossa ovat alkaneet varmistua. Toiseksi viimeisenä majaileva Ilves-Kissat joutuu hakemaan kauden päätteeksi vauhtia sarjatasoa alempaa, Gnistanin sijoitukseksi puolestaan on jo varmistunut kakkostila.
Joukkueiden kauden aiemmat kamppailut ovat päättyneet Gnistanin yhden maalin voittoihin. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Tampereella keltaiset veivät pisteet lukemin 2-3 ja Oulunkylästä Kissat poistuivat tyhjin käsin 2-1 tappion jälkeen.
Gnistanin Mika Kokko odottaa jälleen tasaista kamppailua vaikka sijoituksista ei enää pelatakkaan.
– Tiistaina peli-ilme oli positiivinen ja yksilötasolla oli paljon onnistujia. Lauantaina erilainen haaste odottaa Tampereella. Meillä ollut tasasia pelejä Kissoja vastaan ja vaikka Kissat putoavat sarjasta, niin he ovat hyvällä moraalilla liikkeellä. Siitä osoituksena tasapeli Honkaa vastaan. Meidän pitää pystyä latautumaan hyvin, jotta saamme pisteet takaisin Oulunkylään, Kokko ennakoi.
Ilves-Kissat vs Gnistan
La 19.9. klo 16:00
Tammela

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.