Pelit jatkuvat Keravalla

Gnistan päättää reilun kahden viikon taukonsa sarjapeleistä lauantaina, kun Keltasiniset matkustavat Keravalle PKKU:n vieraaksi. Ottelu alkaa Kalevan urheilupuistossa kello 16:00.

Kohtaaminen on kauden toinen Gnistanin ja PKKU:n välillä. Ensimmäinen kohtaaminen päättyi Fair Pay Areenalla Gnistanin 1-0 voittoon Pauli Loukolan maalilla.
Tuon kohtaamisen jälkeen PK Keski-Uusimaa on pelannut lukuisia tasapelejä ja majailee sarjassa toiseksi viimeisenä. PKKU väläytti potentiaaliaan lyömällä kotonaan Atlantiksen 5-1 Niko Haikon iskiessä 3 osumaa.
Kotijoukkueen tehokkaimpia pelaajia ovat olleet Haiko kuudella, Miro Schwalenstöcker viidellä ja Adriano neljällä maalillaan. PKKU pelasi viimeksi viime lauantaina, jolloin joukkue hävisi Keski-Uusimaan herruuskamppailussa JäPSille 2-0.
Gnistan on kahdeksan ottelun tappiottomassa putkessa ja kahden ottelun voittoputkessa. Vieraskentällä Gnistan on toistaiseksi tappioton neljällä voitollaan ja kolmella tasapelillään.
Gnistan on tehnyt vierasotteluissa 14 osumaa ja omiin on mennyt 10 maalia. Vieraskentillä tehokkain maalintekijä on ollut Valte Vuorela kolmella osumallaan.
Pois kokoonpanosta on ainakin Keaton Isaksson, joka on HIFK:n liigajoukkueen mukana.
Gnistanin valmentaja ”Billy” Kokko kertoo, että Gnistan on valmiina ja on tietoinen vastustajan pelitavasta:
– Edellisen pelin jälkeen pidimme treeneistä viikon loman ja sitten olemme valmistautuneet lauantain peliin. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa olimme vaikeuksissa vastustajan pelityylin kanssa. Nyt pyrimme rytmittämään peliä paremmin ja mimoida heidän vahvuuksiaan. PKKU on hävinnyt vain yhden edellisestä neljästä pelistään ja varsinkin murskavoitto Atlantiksesta oli kova suoritus. Meidän pitää olla liikkeellä rautaisella asenteella kun haluamme viedä pisteet Oulunkylään.
PKKU – Gnistan
la 18.7. klo 16:00
Kalevan Urheilupuisto, Kerava

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.