Maanantaina vastassa Atlantis

Gnistan jatkaa sarjapelejään maanantai-iltana, jolloin se kohtaa toisen kerran tällä kaudella Atlantiksen. Ottelu käynnistyy Oulunkylän Fair-Pay Areenalla klo 18:30.

Kauden ensimmäinen kohtaaminen Atlantiksen kanssa oli Keltaisille vaikea. Atlantis prässäsi ensimmäisellä puoliajalla kovaa erityisesti Gnistanin keskikenttäpelaajia ja teki keltapaitojen pelinrakentelun vaikeaksi. Voitto saatiin kuitenkin kaivettua Valte Vuorelan osumalla rangaistuspotkusta noin 89 peliminuutilla.
Aiemmat kaksi kautta Atlantis pelasi Gnistanin kanssa eri lohkossa ja kaudella 2012 voitot tasattiin 1-1. Atlantis voitti pelillisesti myös ensimmäisen kohtaamisen Oulunkylässä, mutta käytti ottelussa pelikiellossa ollutta pelaajaa. Näin jälkeenpäin Gnistan tuomittiin ottelun voittajaksi lukemin 3-0. Kaudella 2011 joukkueet kohtasivat kahdesti Gnistanin viedessä nimiinsä molemmat ottelut lukemin 4-0 ja 2-3.
Maanantain otteluun lähdettäessä Gnistanilla on alla tasapeli NJS:ää vastaan ja Atlantiksella kotivoitto Ilves-Kissoista. Gnistanilla on viisi ottelua ilman tappiota ja 10 sarjapeliä ovat tuottaneet toistaiseksi vain yhden tappion, voittoja on kasassa 6. Kasassa on kaikkiaan 21 pistettä, joka oikeuttaa sijaan 2. Etelälohkossa.
Atlantiksen alkukausi on ollut vaikeampi, sillä joukkue majailee Etelälohkon kahdeksannella sijalla ja alkukauden yhdeksän ottelua ovat tuottaneet sarakkeeseen peräti 5 tappiota. Voittoja on 3, tosin saraketta hieman vääristää yksi jälkikäteen Atlantiksen voitoksi tuomittu ottelu. Atlantis pelasi 1-1 tasapelin NJS:ää vastaan kotikentällä, mutta Atlantiksen voittolukemat olivat jälkeenpäin 3-0 NJS:n käytettyä ottelussa pelikiellossa ollutta pelaajaa.
Gnistanin valmentaja ”Billy” Kokko odottaa Gnistanin petraavan otteitaan viime keskiviikon NJS-ottelusta, mutta ennustaa Atlantiksen olevan hankala vastustaja.
– Pelasimme keskiviikkona heikon pelin. Vastustaja pelasi odotetulla tavalla ja emme pystyneet käyttämään paikkojamme hyödyksi. Sitä esitystä on enää turha murehtia, sillä maanantaina on jälleen mahdollisuus palata omalla tasolle. Tehtävä ei ole helppo, sillä Atlantis on voittanut viimeiset 2 peliä. Joukkueella on paljon hyviä yksilöitä ja valmentaja Asukka tuntee Gnistanin joukkueen hyvin. Meidän tavoite on palata pelillisesti omalle tasolle ja pyyhkiä keskiviikon esitys lopullisesti pois mielestä.
Gnistan – Atlantis FC
Ma 22.6. klo 18:30
Fair-Pay Areena

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.