Gnistan matkaa lauantaina Lahteen

Gnistan kohtaa lauantaina harjoitusottelussa FC Lahti Akatemian. Ottelu käynnistyy Lahden Mukkulan tekonurmella klo 15.
Viime kaudella Kakkosen itäisessä lohkossa seitsemänneksi sijoittunut Lahti Akatemia jatkaa tulevalla kaudella samassa lohkossa. Tutun ympäristön vastapainoksi lahtelaiset saivat vuoden vaihteessa uuden päävalmentajan, kun Jari Vento otti vetovastuun työskennellen samalla osana FC Lahden liigajoukkueen valmennusryhmää.
Apuvalmentaja ja joukkueenjohtaja Sami Kollanus kertoo Akatemian kuulumisista ennen lauantain ottelua.
– Talvikausi on ollut tuloksellisesti vaikea ja uuden valmentajan toimintatapoihin tutustuminen on vienyt oman aikansa. Nyt harjoituskentällä tehdyt asiat ovat hiljalleen siirtyneet myös peliin, joten positiivisin mielin edetään sarjaa kohti. Hieman nuorentunut ryhmä parantaa kokoajan ja tuloksetkin paranevat varmasti, sillä itse pelaamisessa on paljon merkkejä paremmasta, Kollanus sanoo.
Gnistan pelasi edellisen ottelunsa puolitoista viikkoa sitten Oulunkylässä. Silloin BK-46 vei Suomen Cupin 5. kierroksen ottelussa jatkopaikan lukemin 1-2.
Gnistanin valmennusryhmän Mika ”Billy” Kokko kertoo, että cuptappiosta on otettu opiksi.
– Pääsiäisenä pidetty loma teki joukkueelle hyvää. Akut on nyt ladattu sekä henkisesti että fyysisesti. Cupin ottelu on käsitelty ja siitä otetaan oppi mukaan seuraaviin peleihin. Lahteen joukkue lähtee parantamaan ennen kaikkea hyökkäyskolmanneksen ratkaisuja.
FC Lahti Akatemia vs Gnistan
La 11.4. klo 15:00
Mukkulan tekonurmi, Lahti

Kaksi viikkoa kauden alkuun! Olethan jo tilannut oman Gnistan ClubCardisi? Lue lisää.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.