Suomen Cup jatkuu sunnuntaina Laaksolahdessa

Gnistan kohtaa sunnuntaina Suomen Cupin 4. kierroksella Kolmosessa pelaavan SexyPöxyt. Cup-taisto Laaksolahden tekonurmella käynnistyy klo 15.

Vuonna 1985 perustettu SexyPöxyt on ollut yhtä 4. divarin visiittiä lukuunottamatta Kolmosen vakiokalustoa jo vuodesta 1993. Suomen Cupissa Pöxyt on edennyt kahdesti kuudennelle kierrokselle.
Tämän kauden Cupissa Pöxyt aloitti taipaleensa toiselta kierrokselta, jossa kaatui Espoon Palloseura lukemin 4-0. Kolmannella kierroksella espoolaiset kurittivat 6. divarin PEF:iä lukemin 6-0.
Pöxyjen valmennustiimin Timo Lumivaara kertoo joukkueen tilanteesta cup-ottelun aattona.
– Viime kauden runko on pysynyt hyvin kasassa ja sen lisäksi Pöxyt ovat vahvistuneet juhlavuodelle, mm. Naip Bejtullahu, Fatos Syla ja Mergim Miftari ovat vakuuttaneet jo alkukaudesta ja Juho Valakari tullut ryminällä inttivuoden jälkeen taas mukaan. Michael Warnerin paluuta Pöxypaitaan ei voi vähätellä kentällä, harjoituksissa ja pukukopissa.
– Myös valmennustiimi sai vahvistusta, kun Jukka Lyyski toimii myös pelaajavalmentajana itseni tavoin tällä kaudella. Valmennusvastuu tulee jakaantumaan meidän kahden ja päävalmentaja Stenlundin kanssa erittäin tasaisesti tulevalla kaudella, Lumivaara kertoo.
– Gnistan on vahvistunut myös, mutta Pöxyt eivät lähde nöyristelemään yhtään tulevaa cup-vastustajaa, vaan lähtee tosissaan hakemaan jatkopaikkaa hyvällä esityksellä. Harjoituksissa on ollut hyvä virinä jo pitkään ja jos tällä viikolla ei ihmeitä tapahdu on sunnuntaina lupa odottaa kotijoukkueelta hyvää esitystä.
Gnistanin cupjuna starttasi helmikuun lopussa Vuosaaresta. Kolmannen kierroksen ottelussa kaatui FC SUMU/77 lukemin 4-0. Tämän jälkeen keltaiset ovat pelanneet kaksi harjoitusottelua, joista tuloksina maaliton tasapeli GrIFK:n kanssa ja 3-0 voitto Kiffenistä. Oma maali on siis pysynyt koskemattomana kolmessa edellisessä kamppailussa.
Gnistanin ryhmää ovat viime viikkoina harventaneet useat loukkaantumiset ja sairastelut, mutta laajasta materiaalista saadaan sunnuntaina varmasti jalkeille laadukas ryhmä.
Gnistanin managerin tehtäviä hoitava Antti Uusitalo kommentoi joukkueen tunnelmia.
– Sunnuntai on tärkeä peli. Tavoite on menestyä cupissa ja mennä mahdollisimman pitkälle. Eli sunnuntaina pyritään maksimaalisen hyvään suoritukseen.
– Loukkaantumiset ja sairastumiset rasittavat edelleen joukkuetta, eikä pelikuntoisia pelaajia ole liikaa. Onneksi meillä on riittävän laaja materiaali.
– Pöxyillä on paljon pelaajia, joilta löytyy kokemusta ylemmistä sarjoista. Pelistä tulee todella tiukka taistelu, ”Kyttä” ennakoi.
Tervetuloa sunnuntaina Laaksolahteen tsemppaamaan Gnisun cupjuna kohti seuraavaa asemaa!
SUOMEN CUP 4. KIERROS
Sexypöxyt vs Gnistan
Su 15.3. klo 15:00
Laaksolahden tekonurmi

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.