Liigatason keskikenttämies vahvistamaan Gnistania

Gnistan on kauden alla tehnyt sopimuksen keskikenttäpelaaja Keaton Isakssonin kanssa. Isaksson, joka pelasi viime kaudella ykkösen Viikingeissä, on nähty talven aikana jo muutamissa Gnistanin harjoituspelissä, joissa mies on viimeistellyt kolme maalia.

Isaksson pelasi viime kaudella ykköstä Viikinkien paidassa. Varusmiespalvelustaan kauden aikana suorittanut nuorukainen sai tililleen yksitoista ykkösen peliä. Vahvasti urallaan eteenpäin pyrkivä keskikentän taituri liittyi talvella HIFK:n liigajoukkueen rinkiin. IFK-paidan Keaton onkin pukenut päälleen jo useaan kertaan talven aikana. HIFK-Gnistan -yhteistyön myötä Keaton on nähty myös useassa Gnistanin pelissä, joista parhaiten mieleen on varmasti jäänyt kaksi hienoa maalia tammikuun harjoituspelissä BK-46:sta vastaan. Talven aikana myös useat muut seurat ovat olleet Isakssonin perässä. Menneellä viikolla Keaton, Gnistan ja HIFK päätyivät lopulta yhteisesti ratkaisuun, jossa miehestä tulee Gnistanin sopimuspelaaja. Tuore Gnistan -vahvistus nähtiin kuitenkin jo lauantaina pelaamassa 90 minuuttia liiga-HIFK:n kokoonpanossa KTP:ta vastaan.
Isaksson on tyytyväinen ratkaisuun: ”Gnistan ja HIFK tarjoavat hyvän ympäristön kehittyä pelaajana. Gnistanilla on erinomainen joukkue ja mahdollisuudet menestykseen ovat erinomaiset. Henkilökohtaisesti tavoitteeni on pelata liigassa mahdollisimman pian. Töitä tehdään sen mukaisesti, että tuo tavoite saavutetaan jo tällä kaudella.”
Myös Gnistanissa ollaan tyytyväisiä Keatonin tuoreesta sopimuksesta. ”Yhteistyömme HIFK:n kanssa tarjosi Keatonille riittävästi haastetta ja se mahdollisti todella lupaavan pelaajan nappaamisen ohi monen hänestä kiinnostuneen seuran. Keaton on monipuolinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan keskikentän pohjalla, 10-paikalla tai laidassa. Saamme Keatonista juuri sitä asennetta mitä kaikki valmentajat palaajiltaan odottavat”, kommentoi päävalmentaja Mikko Eskelinen.
Myös manageri Uusitalo on tyytyväinen uudesta sopimuksesta: ”Toivotamme Gnistanissa Keatonin tervetulleeksi. Olemme erittäin tyytyväisiä, että saimme hänet mukaan joukkueeseen. Keatonin kaikesta tekemisestä huokuu ammattimainen ote ja uskon, että mies nähdään nopealla aikataululla liigapeleissä.”
Virallisissa peleissä Keaton pukee keltapaidan ensimmäistä kertaa päälleen keskiviikon Suomen Cupin pelissä BK:46:sta vastaan.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.