Cup-huumaa keskiviikkona Ogelissa

Ensi keskiviikkona Gnistan kohtaa Suomen Cupin 5. kierroksella kotikentällään BK-46:n Karjaalta. Tammikuussa pelattu harjoituspeli päättyi selkeään Gnistanin voittoon, mutta sitä on tässä vaiheessa turha muistella. Merkittävästi viime viikkoina vahvistunut BK tulee varmasti haastamaan kotijoukkueen ja luvassa onkin todellinen jännitysnäytelmä.

Viime kaudella samassa kakkosen lohkossa pelanneet Gnistan ja BK kohtasivat toisensa kolme kertaa. Huolimatta siitä, että BK oli lopulta lohkonsa kolmas Gnistanin taistellessa putoamista vastaan, kaikki ottelut olivat tasaisia taisteluita ja tuloksena oli kolme tasapeliä. Tammikuun harjoituspelissä viime kaudesta vahvistunut Gnistan oli selvästi parempi 6-1 lukemin. Tammikuussa BK:n joukkue oli vielä täysin rakennusvaiheessa, joten tulos ei missään nimessä anna oikeaa kuvaa karjaalaisten tämän hetken iskukyvystä. Viime viikkojen aikana BK on hankkinut merkittävän määrän lisävahvistuksia. Joukkueeseen ovat liittyneet muun muassa Valmir, Vadrin ja Faton Seferi. Cupin neljännellä kierrokselle BK voitti vieraskentällä nelosen Legirus Interin vakuuttavan esityksen jälkeen 4-0.
Gnistanin tie cupin viidennelle kierrokselle on kulkenut ensin kolmannen kierroksen 4-0 voitolla nelosessa pelaavasta SUMU/77:sta ja tämän jälkeen neljännellä kierroksella kaatui kolmosen SexyPöxyt vieraissa niukasti 1-2 lukemin. Gnistanin peli saakin selvästi parantua parin viikon takaisesta, jos se mielii voittaa BK:n ja jatkaa eteenpäin kuudennelle kierrokselle. Viitteitä paremmasta oli nähtävissä viime viikonlopun harjoituspelissä Tammisaaren ESC:tä vastaan, jossa Gnistan otti niukan 1-0 voiton, mutta pelillisesti oltiin otettu selkeä askel parempaan Laaksolahden cup-vierailusta. Merkittävää kotijoukkueen kannalta on se, että Marko Selin on toipunut polvivammastaan ja palaa keltaisten kokoonpanoon keskiviikkona.
Gnistanin pelaajat ovat innoissaan keskiviikon pelistä ja usko omaan joukkueeseen on korkealla. ”On hieno fiilis päästä pitkästä aikaa pelaamaan kotikentällä merkityksellisiä pelejä. Mikä parasta, nyt se käynnistyy pelillä, jolla on todella iso merkitys niin seuralle kuin pelaajillekin. Joukkueen sisällä on vahva itseluottamus ja usko omaan peliin ja tekemiseen. Ottelusta tulee varmasti vaikea, mutta uskon, että G painaa seuraavalle kierrokselle”, kommentoi tulevaa ottelua kotijoukkueen keskikenttämies Valte Vuorela.
Myös Gnistanin päävalmentaja Mikko Eskelinen odottaa tiukkaa peliä: ”Tähän mennessä kauden tärkein peli tulossa. Joukkue alkaa olla terveenä, joten odotukset ovat korkealla. BK oli edellisessä cup-pelissään vakuuttava ja tulee varmasti olemaan oman lohkonsa vahvimpia joukkueita. Odotettavissa on siis hyvätasoinen peli, jossa molemmat joukkueet janoavat paikkaa seuraavalle kierrokselle.”
Keskiviikkoillan (1.4.) peli Oulunkylän Fair Pay Areenalla käynnistyy kello 19:30. Kaikki paikalle kannustamaan Gnistan voittoon!
Liput:
Aikuiset 8e
Lapset 5e
Seuran omat juniorit ilmaiseksi sisään!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.