Gnistanille kokenut paluumuuttaja

Kim Louhisto palaa parin FC Espoossa vietetyn vuoden jälkeen Gnistaniin. Kokenut keskikenttäpelaaja teki debyyttinsä Gnistanin edustusjoukkueessa jo syksyllä 2005, jonka jälkeen edusti menestyksellä keltapaitoja aina kauden 2012 loppuun.

Manageri Uusitalo on tyytyväinen kokeneen keskikenttäpelaajan paluusta Ogeliin.
Kimi on 2000-luvun menestyksekkäimpiä Gnistan-pelaajia. On hienoa, että hän palaa ”kotiin” ja pääsemme näkemään Kimin taidokkaita otteita jälleen Oulunkylässä. Hän tuo valtavasti kokemusta meidän suhteellisen nuoreen joukkueeseen. Tällä hetkellä Kimi kärsii loukkaantumisesta, mutta toivotaan, että mies kuntoutuu lähiviikkoina ja pääse aloittamaan säännöllisen harjoittelun pian.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.