Gnistan kohtaa lauantaina Klubi 04:n Talissa

Gnistan ja Klubi 04 iskevät yhteen lauantai-iltana Talin hallissa klo 21. Gnistan lähtee jatkamaan hyvin sujuneiden treenimatsien sarjaa.

Kaksi edellistä kautta samassa lohkossa pelanneet joukkueet jatkavat tulevalla kaudella eri lohkoissa. Gnistan eteläisessä ja Klubi itäisessä. Viime kaudella Klubi sijoittui etelälohkon viidenneksi ja Gnistan kahdeksanneksi. Kaikki kolme keskinäistä ottelua päättyivät 04:n voittoon maalierolla 10-4.
Talven aikana Gnistan on jo ehtinyt vahvistua kahdella viime kausina lauantai-illan vastustajaansa edustaneella pelaajalla. Puolustajat Pauli Loukola ja Alex Antikainen vaihtoivat Töölön Oulunkylään.
Gnistanin valmennusryhmään kuuluva Mika ”Billy” Kokko kertoo että Gnistanissa on positiivinen fiilis päällä ja hyvät harjoituspelit ovat vain nostaneet pelaajien harjoitusintoa.
Tässä pelissä vielä testaamme muutamaa pelaajaa. Kavennamme pelaajaryhmää tämän ottelun jälkeen, Kokko kertoo.
Klubilla on nuori, energinen joukkue. Taitavia nuorten maajoukkuepelaajia. Tästä pelistä saamme jälleen omista pelaajistamme hyvää lisätietoa, kun rakennamme joukkuetta kesää varten. Muutamia pelaajia (M.Koskinen, A.Koskinen, Kabashi) on loukkaantumisten takia poissa ja pyrimme jatkamaan hyvien treenimatsien sarjaa, Billy kommentoi lauantain peliä
Klubi 04:n uuden päävalmentajan Toni Koskelan mukaan talven treenipelit ovat erityisen tärkeitä ensiaskeleitaan miesten sarjoissa ottaville nuorille.
Ollaan menty pienemmällä ryhmällä, mutta päästy keskittymään pienempiin, yksilöä kehittäviin asioihin. Yhteensä 10 pelaajaa oli 97- ja 98-mj:n mukana. Samoin liigan mukana treenaa useampi nuori pelaaja, Koskela kertoo.
– Muutama matsi ollaan pelattu. Kaikki pelit miesten joukkueita vastaan ovat tärkeitä meidän nuorille jätkille, jotta ollaan valmiita pelaamaan niitä kauden alkaessa. Gnistan on pelannut vahvasti tammikuussa, ja on loistava mittari meidän nuorille pelaajille nähdä missä mennään.
Gnistan vs Klubi 04
La 31.1. klo 21:00
Talin halli

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.