Gnistan kaatoi BK-46:n Talissa

Gnistan jatkoi hyviä otteitaan talven harjoituspeleissä voittamalla BK-46:n Talin hallissa selvin 6-1 lukemin. Lauantai-illan tehomiehinä kunnostautuivat kaksi maalia iskeneet Keaton Isakson ja Albert Kuqi.
Ottelua oli takana viisi minuuttia, kun Gnistan siirtyi ensimmäisen kerran johtoon. Isakson laukoi pallon komeasti verkkoon 18 metristä.
BK iski tasoituksen muutamaa minuuttia myöhemmin. Paluun BK-paitaan tehnyt Pete Rantala roikotti pallon 20 metristä yli Gnistan maalia vartioineen Olavi Hetemäen.
Parinkymmenen minuutin kohdalla Isaksson laukoi illan toisen maalinsa hienolla volleylla yli karjaalaisten maalivahdin. Vain muutama minuutti myöhemmin Samuel Woodward puski Isakssonin keskityksestä 3-1.
Toiselle puoliajalle Gnistan vaihtoi lähes koko miehistön. Ensimmäiset 10 minuuttia peli oli sekavaa, mutta tämän jälkeen Gnistan sai taas rytmistä kiinni. 4-1 ja 5-1 maaleista vastasi Albert Kuqi, joka pelattiin kaksi kertaa nokikkain BK-maalivahdin kanssa. 6-1 loppulukemat teki Teemu Pastilan esityöstä Marko Katainen.
Gnistanin valmentaja Mikko Eskelinen:
Tässä vaiheessa peliltä ei voi odottaa liikaa. Ajoittain näkyy pilkahduksia siitä tulevasta Gnistanin pelitavasta. Nyt tärkeintä on saada informaatiota pelaajista ja rakennettua joukkue valmiiksi. Tämäkin peli antoi erittäin hyvää infoa.

Olimme tänään vastustajaa edellä jokaisella osa-alueella, mutta tottakai paljon on vielä tekemistä. Pelaajille alkaa pikkuhiljaa hahmottumaan pelin iso kuva, siitä päästään pikkuhiljaa pienempiin yksityiskohtiin.

Mitään suurempia johtopäätöksiä tämän pelin perusteella ei kannata vielä vetää. Prosessi etenee kuitenkin hyvällä fiiliksellä ja joukkueessa vallitsee hyvä oppimisen ja tekemisen meininki.

Gnistan 6-1 BK-46
Maalit:
Gnistan: Isakson 6′ 20′, Woodward 22′, Kuqi 61′ 71′, Katainen 74′
BK-46: Rantala 8′
Gnistan: Hetemäki (46′ Otronen), Antikainen (46′ Katainen), Loukola, Veijola (46′ Tiberi), Arolinna (46′ Ruka), Oras, Isakson, Orenius(59′ Toiviainen), Woodward (46′ Pastila), M.Kauti (46′ J.Kauti), Keister (40′ Kuqi)

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.