Ennakko: Klubi 04 – Gnistan

Gnistan suuntaa äitienpäivänä Töölön Sonera Stadiumille, missä vastaan asettuu Klubi 04. Sunnuntain kamppailu käynnistyy klo 16.00.

Klubi 04 on aloittanut kautensa kahdella tasapelillä ja yhdellä voitolla. Sinivalkoisten ottelut ovat olleet ainakin toistaiseksi varsin maalirikkaita, sillä kolmessa pelissä on verkkoa heilutettu yhteensä 14 kertaa. KäPan Klubi on kohdannut jo kahdesti, tuloksina kotona 3-3 tasapeli ja vieraissa 1-3 voitto. Tasatulokseen päättyi myös ottelu FC Espoota vastaan Soneralla, silloin lukemin 2-2.
Klubi 04:n riveistä löytyy HJK:n edustusjoukkueenkin rinkiin nostettuja nuoria lupauksia. Fredrik Lassas ja Alex Lehtinen ovat jo vakionimiä HJK:n kokoonpanossa, vaikka peliaika on vielä toistaiseksi jäänyt vähiin. Mielessä kannattaa pitää myös nuori keskikenttämies Obed Malolo, joka toimii alle 17-vuotiaiden maajoukkueen kapteenina.
Gnistan otti kauden avauspisteensä maanantaina, kun pisteet tasattiin lukemin 2-2 BK-46:n kanssa. Kahden maalin takaa lopussa tasoihin noussut Gnistan lähteekin hakemaan sunnuntaina kauden ensimmäistä täyttä pistepottiaan.
Gnistanilta ovat sivussa vammojen ja sairastelun takia Shpetim Kamberi, Marko Katainen, Richard Tiberi, Jesse Tuominen ja Janne Arolinna. Joonas Kauti palaa kokoonpanoon toivuttuaan kantapäävammasta. Lisäksi keltapaitoja vahvistavat HIFK-lainat Henri Jussila, Riku Oras, Marko Koskinen ja Sami Okkonen.
Nappaa äiti kainaloon ja suuntaa Soneralle kannustamaan Gnistan vierasvoittoon!
Klubi 04 – Gnistan
Su 11.5. klo 16:00
Sonera Stadium

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.