Gnistan kohtaa JäPSin lauantaina Talissa klo 18

Gnistanin harjoitusottelut jatkuvat lauantai-iltana Talin hallissa, kun vastaan asettuu Kakkosen itälohkon Järvenpään Palloseura. Ottelu alkaa klo 18.00.

JäPS jäi viime kaudella itälohkossa kolmanneksi viimeiseksi, mutta säilyi sarjassa mikkeliläisen SavU:n kieltäydyttyä noususta Kakkoseen. Edellisen kerran Gnistan ja JäPS pelasivat samassa sarjassa kaudella 2012, jolloin järvenpääläiset voittivat itälohkon pisteen erolla Keltaisiin.
Tälle kaudelle JäPS sai kovan paluumuuttajan, kun viime kaudella FC Jazzia Ykköseen nostamassa ollut Einari Kurittu palasi Järvenpäähän. Kaudella 2012 Kurittu voitti JäPSin riveissä itälohkon maalikuninkuuden 24 osumalla.
IF Gnistan pyrkii jatkamaan siitä, mihin edellisenä lauantaina jäi FC Myllypuroa vastaan. Esitys oli kauden parasta Gnistania tähän mennessä. Pelissä on tapahtunut selvää kehitystä muutamien viikkojen aikana.
Joukkueen toinen valmentaja Billy Kokko on luottavainen joukkueen suhteen.
– Viime lauantain esitys antoi joukkueelle rutkasti itseluottamusta tuleviin peleihin, Kokko kertoo.
Hän lisää että nyt kun joukkueen runko on saatu kasaan, on joukkuehenki kasvanut huomattavasti.
– Töitä on edelleen jäljellä, mutta suunta on oikea. Jokainen viikko vie joukkuettamme oikeaan suuntaan. Lauantaina on edessä kova testi. JäPSin esitys cupissa oli vakuuttava ja tulevat varmasti Taliin jatkamaan hyviä otteitaan.
Suomen Cupissa JäPS eteni viime viikonloppuna viidennelle kierrokselle kaatamalla Ykkösen KTP:n. Seuraavaksi vastaan asettuu Veikkausliigasta pudonnut JJK.
– Gnistan-peli palvelee meitä Suomen Cup peliin valmistautumisessa sillä voitimme KTP:n 1-0 ja seuraavaksi saamme Järvenpäähän JJK:n eli kova peli on tulossa. Gnistan pelissä muutama avauksen pelaaja puuttuu, mikä antaa mahdollisuuden näyttöpaikkaan pelaajille, JäPS-luotsi Kai Koikkalainen valottaa joukkueen tilannetta.
Koikkalainen lisää JäPSin tilanteen olevan hyvä, sillä sopimuspelaajia on ollut 23 kpl jo kuukauden ja joukkue on pystynyt harjoittelemaan isolla ryhmällä. Joukkue on nuori ja valtaosa pelaajista on seuran omia kasvatteja, mikä on iso asia Järvenpäässä.
Gnistan – JäPS
La 22.3. klo 18:00
Talin halli

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.