Tähtäimessä avausvoitto EsPasta

Gnistan isännöi maanantaina Etelälohkon viimeisenä majailevaa Etelä-Espoon Palloa. Ottelu Oulunkylän Fair Pay Areenalla käynnistyy klo 18.30.

EsPa on ollut toistaiseksi keltapaidoille voittamaton vastustaja. Kauden avanneessa kotiottelussa pisteet tasattiin 1-1 lukemin ja toukokuun puolivälissä EsPa voitti Matinkylässä 1-0. Muuten EsPan otteet ovat olleet alavireisiä ja viisi peliä ennen sarjan loppua joukkueen kohtalona näyttää olevan putoaminen Kolmoseen.
Gnistan kärsi edellisessä ottelussaan 2-0 tappion Käpylän Pallolle. Keltaisten esitys oli kauden vaisuin, joten maanantaina olisi maukas paikka kasvojen pesulle ja avausvoitolle matinkyläläisistä.
Sarjataulukossa Gnistan majailee kolmantena 12 pistettä ja ottelun vähemmän pelanneena sarjakärki EIF:n perässä. Nousukarsintapaikka lienee karanneen jo turhan kauas, mutta lohkon kakkospaikasta on luvassa vielä tiukka kamppailu GrIFK:n kanssa. Gnistanin voittaessa maanantaina olisivat joukkueet tasapisteissä.
– Kevään kahden keskinäisen pelin pisteet ovat EsPalle 4-1. Vastustaja pelaa yhä sarjapaikastaan. Voiton saavuttamiseksi on tänäänkin hikoiltava, Gnistan-luotsi Erkka V. Lehtola toteaa.
– KäPa-pelissä hyökkäyspelimme ei kännistynyt lainkaan. Tänään on tietysti tarkoitus parantaa kaikessa.
FC Gnistan – EsPa
Ma 9.9. klo 18.30
Fair Pay Areena
Liput: 8€/5€

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.