Sarja jatkuu Karjaalla

Lyhen kesäloman jälkeen Gnistan palaa tositoimiin tänään Karjaalla, jossa vastaan asettuu BK-46. Ottelu Karjaan keskusnurmella käynnistyy klo 18.30.

BK on napsinut pisteitä hyvään tahtiin Markku Palmroosin tultua karjaalaisten valmentajaksi toukokuussa. Edellisestä kahdesta ottelusta pisteitä ei kuitenkaan ole irronnut. Peräkkäin niukasti vahvemmiksi osoittautuivat sekä Klubi 04 että sarjakärki EIF. Taulukosta karjaalaiset löytyvät sijalta kuusi, kaksi pistettä keltapaitoja perässä. Sarja on kuitenkin putoamistaistelua ja EIF:n repimää kaulaa lukuunottamatta erittäin tasainen: kaikki muut joukkueet ovat viiden pisteen sisällä.
Gnistan ja BK kohtasivat viimeksi toukokuun lopussa, jolloin punavalkoiset olivat Oulunkylässä parempia 2-4 lukemin. Keltaisten otteet varsinkin puolustuspäässä ovat kesän tullen parantuneet, mutta hyökkäyspelaaminen ei ole vielä aivan loksahtanut paikalleen. Sarjataulukossa edellä ovat yhdeksän pisteen kaulan kasvattanut EIF ja GrIFK.
Erkka V. Lehtola tiedostaa, että pisteiden tarttuminen mukaan Karjaalta edellyttää nappisuoritusta koko porukalta.
– Kesäloman jälkeen harjoittelimme viime viikolla viidesti. Hioimme perusasioita ja pyrimme vahvistamaan fyysistä pohjaa lähestyvää syksyä varten. Pelaajat vastasivat hyvin huutoon. Tämän illan peli on ollut enemmän mielessä ja mukana harjoitusten sisällöissä alkuviikon treeneissä.
– BK-46 on ehdottomasti lohkon vaarallisimpia joukkueita. Raitapaidoilta löytyy yllin kyllin taitoa, nopeutta ja kokemusta. Voitto Karjaalta voi irrota vain todella onnistuneen suorituksen jälkeen.
– Oikeastaan toukokuun lopussa pelattu ensimmäinen BK-46 -matsi on kaikista sarjapeleistä ainoa, jossa olemme olleet selvästi toiseksi paras joukkue. Ja silloinkin avitimme karjaalaisten urakkaa isojen virheiden sumalla. Tänään on revanssin paikka. Toivottavasti pelaajat tarttuvat uusintaottelun mahdollisuuteen ja panevat parastaan yksin ja yhdessä.
Gnistanilta ovat loukkaantumisten takia sivussa Antti Uusitalo (reisi), Samuel Woodward (polvi) sekä Jaakko Lepola (lonkka). Kristian Viitanen ja Marko Katainen edustavat tällä hetkellä armeijan harmaita ja ovat myös poissa kokoonpanosta. Barcelonan vaihto-opiskelureissultaan palannut Joonas Kauti on puolestaan mukana ensimmäistä kertaa tällä kaudella.
Gnistan: Aaltonen, Otronen, Kabashi, Takamäki, Kuusijärvi, Jeng, Murto, Keisanen, Rantanen, Spangar, Rodriguez, Koskinen, J.Kauti, Markkanen, Vesterinen, Mwangi, Mustonen, Pastila
BK-46 – FC Gnistan
Ke 24.7. klo 18.30
Karjaan keskusnurmi

Ottelun tapahtumia voit seurata jälleen Gnistanin Twitteristä.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.