Keskiviikkona suunta Kauniaisiin

strong>Keltapaidat suuntaavat keskiviikkona Kauniaisiin, jossa vastaan asettuu Grankulla IFK. Joukkueiden kauden toinen keskinäinen kohtaaminen käynnistyy Kauniaisten keskuskentällä klo 18.30.

Joukkueet kohtasivat ensimmäisen kerran kauden kolmannella kierroksella. Kyseinen kamppailu sai Gnistanin kannalta katastrofaalisen lopun, kun joukkue onnistui ensin hukkaamaan useamman loistavan paikan ratkaista ottelu ja sai lopulta katsella ”Granin” Faton Seferin todella komealla kaukolaukauksella syntynyttä 3-3 tasoitusosumaa lisäajan kuudennella minuutilla. Näistä lähtökohdista keskiviikon kamppailussa on vierailla paljon hampaankolossa.
Sarjataulukossa sijalla kuusi keikkuva GrIFK kohtasi kahdessa edellisessä ottelussaan sarjan perää pitävät EsPan ja LPS:n. Molemmista irtosi täydet pisteet Kauniaisiin 2-0 lukemin. Gnistanin kahden ottelun voittoputki puolestaan katkesi viime viikon keskiviikkona, kun sarjakärki EIF haki 0-0 tuloksella vieraspisteen Oulunkylästä.
Gnistanin päävalmentaja Erkka V. Lehtola uskoo ja toivoo, että keskiviikon kamppailusta ei tule edellisen kohtaamisen kaltaista.
– Pelistä tulee todennäköisesti hyvin erilainen kuin toukokuun kohtaamisestamme. Nyt tuskin näemme kuutta maalia tai vastaavaa määrää täysin uskomattomia virheitä, Lehtola sanoo.
– Grani on voittanut kaksi edellistä otteluaan, pelannut pötköön neljä tappiotonta ja noussut taulukossa lähemmäksi odotettuja sijoja. Joukkue on parempi kuin alkukausi antoi ymmärtää. Voitto Kauniaisista vaatii meiltä paljon: taistelua, ehjää puolustuspeliä, osaamista ja uskallusta pallon kanssa sekä terävyyttä, päättäväisyyttä ja tarkkuutta hyökkäyskolmanneksella.
Gnistanilta varmoja poissaolijoita ovat jo osaksi harjoituksiin palannut Juuso Rantanen sekä Antti Uusitalo, jonka reisivamman vakavuus selviää loppuviikon aikana. Myös Joonas Kauti on sivussa, koska ei ole vielä pelikelpoinen MPS-lainansa takia. Rami Murto on potenut flunssaa ja pelikunto on vielä epävarma.
GrIFK – FC Gnistan
Ke 26.6. klo 18.30
Kauniaisten keskuskenttä

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.