Lauantaina Fair Pay Areenalla vastassa BK-46

Sunnuntaina Matinkylässä 1-0 tappion Etelä-Espoon Pallolle kärsinyt FC Gnistan hakee lauantai-iltapäivän kamppailussa paluuta voittojen tielle. Kello 16.00 alkavassa ottelussa vastaan asettuu kauden yllättävän vaisusti aloittanut BK-46 Karjaalta.

Sarjan kärkipäähän etukäteen veikkailtu BK-46 aloitti kauden kotivoitolla Grankulla IFK:sta, mutta tätä seurasi neljä peräkkäistä tappiota ja valahtaminen taulukon pohjalle. Päävalmentaja Timo Tuomi päätti siirtyä syrjään ja tilalle hommattiin pikavauhtia entinen HJK-maalivahti ja Kakkosessa aiemmin EIF:iä sekä Lohjan Palloa valmentanut Markku Palmroos.
Uuden valmentajan johdolla otteet paranivatkin ja Palmroosin ensimmäisessä pelissä karjaalaiset kaatoivat GrIFK:n toistamiseen tällä kaudella, nyt lukemin 3-2. Maanantain ottelua oli katsomassa myös Gnistan-luotsi Erkka V. Lehtola.
– Selvästi sijoitustaan parempi joukkue, jossa on paljon hyviä yksilöitä. Erityisesti brassikärki Oliveira oli todella vaarallinen, joten tarkkana saadaan olla kaverin kanssa. Tämä tulee tietysti hankalaan aikaan meille, koska valmentajan vaihto piristää aina joukkuetta. Selvää on, että Karjaan vahvuudet pystytään parhaiten syömään pois kontrolloimalla palloa ja hyödyntämällä maalipaikat viime matsia paremmin, Lehtola analysoi.
Lehtola pääsee valitsemaan ryhmänsä lauantaille varsin isosta joukosta. Varmoja poissaolijoita ovat Marko Katainen (reisi), koko kauden ajan nilkkansa kanssa tuskaillut Juuso Rantanen, viikolla Gnistanin a-junioreiden ja Gnistan/Ogelin riveissä pelannut Richard Tiberi sekä kesäkuun puolella Barcelonan vaihtoreissultaan palaava Joonas Kauti. Antti Uusitalo sai kolhun treeneissä ja on vielä kysymysmerkki, kuten myös täyteen kuntoon hiljalleen pyrkivä maalivahti Timo Aaltonen.
Keltaiset kärsivät viime sunnuntaina vierastappion EsPalle 1-0 lukemin, mutta viimeistelyä lukuunottamatta pelissä oli nähtävissä selviä merkkejä eteenpäinmenosta. Lehtolan mukaan treeneissä on viikolla ollut hyvä meininki ja peliesitykset ovat kulkemassa oikeaan suuntaan.
– Jätkät oivalsivat, että EsPa-matsin hyökkäyspelissä oli paljon hyvää. Ekaan peliin verrattuna se oli selvästi ehjempi paketti. Treeneissä on ollut hyvä säpinä ja draivi. Pääkopat on selvästi kunnossa. Loukkaantumisrintamallakin on varsin hyvä tilanne, joten varmasti hyvä ja vauhdikas Kakkosen futismatsi on luvassa, Lehtola lupailee.
FC Gnistan vs BK-46
La 25.5 klo 16.00
Fair Pay Areena
Liput: 8€/5€

Tervetuloa!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.