Kauden ensimmäinen paikallisottelu Talissa

Sunnuntaina klo 18.30 Gnistan ja Käpylän Pallo iskevät yhteen Talin hallissa kauden ensimmäisessä paikallistaistossa. Helsinkiläisjoukkueiden kohtaamisissa on perinteisesti ollut tunnelmaa sekä kentällä että katsomossa, ja samaa on varmasti luvassa myös tämänkertaisessa äitienpäivän illan kamppailussa.

KäPan kausi on alkanut voitolla, tasapelillä ja tappiolla. Sarjataulukossa käpyläläiset keikkuvat sijalla kuusi, yhden ottelun Gnistania vähemmän pelanneina. Kauden mittaisen Kolmosen visiitin päätteeksi Kakkoseen palanneen KäPan miehistöstä löytyy runsaasti taitoa ja nopeutta, joten keltapaidat saavat olla tarkkoina napatakseen täydet pisteet.
Kakkosessa aiemminkin maaleja paukuttanut Tatu Penttinen on varmasti Gnistanin papereissa merkitty mies nopeutensa takia. Myös BK-46:sta Käpylään siirtynyt ja kauden alla Viikingeissäkin testissä käynyt Matias Astrada on pelipäällä ollessaan vaikea pideltävä, joka pystyy yllättäviin ratkaisuihin.
Gnistan lähtee sunnuntain kamppailuun hyvistä tunnelmista voitokkaan Pallohonka-ottelun jälkeen. Kauden ensimmäisistä neljästä ottelusta on irronnut kohtuulliset kahdeksan pistettä, mutta parempaankin olisi ollut mahdollisuuksia ilman kotiotteluiden kömmähdyksiä.
Erkka V. Lehtolan mukaan paikalliskamppailu KäPaa vastaan sytyttää joukkueen varmasti.
– Kauden ensimmäinen todellinen paikallisottelu sytyttää taatusti. Talin halli kuumenee, tiedossa on tunteikas äitienpäivän ilta, Lehtola ennakoi.
– KäPa on osoittanut olevansa vaarallinen. Joukkueessa on nopeutta, kovuutta ja taitoa. Meidän on oltava valmiit puolustamaan KäPan aseet pois.
– Hyökkäyspelin avainasia on pelin rytmittäminen. Meidän on ymmärrettävä paremmin, koska paahtaa täysillä ja koska nostaa jalkaa kaasulta.
Gnistan: Otronen, Viitanen, Kabashi, Kuusijärvi, Takamäki, Murto, Jeng, Rodriguez, Uusitalo, Koskinen, Spangar, Selin, Markkanen, Mwangi, Vesterinen, Woodward, Pastila, Mustonen
KäPa vs FC Gnistan
Su 12.5 klo 18.30
Talin halli

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.