Lauantaina vastassa Atlantis

Kuukausi sitten treenipelissä edellisen kerran kohdanneet Gnistan ja Atlantis iskevät jälleen yhteen lauantaina Talin hallissa. Matsi käynnistyy klo 18.

Vielä viime kaudella joukkueet pelasivat samassa Kakkosen itälohkossa. Tulevana kautena Gnistan pelaa etelälohkossa, Atlantiksen jatkaessa itäisessä.
Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa helmikuun alussa Gnistan oli vahvempi 3-2 lukemin. Maaleista vastasivat Samuli Markkanen kerran ja Marko Selin kahdesti. Lauantain kamppailusta Selin on sivussa pohjevamman takia.
– PK-35 -matsissa tullut tälli oli niin kova, että Make oli jopa yhden yön sairaalassa. Jos toipuminen etenee toivotusti, ei jalkaa tarvitse operoida, ja Make palannee riviin parissa viikossa, Gnistanin valmentaja Erkka V. Lehtola arvioi.
Poissa lauantaina ovat lisäksi sairastelun takia Teemu Keisanen sekä maalivahdit Kristian Viitanen ja Timo Aaltonen. Mikko Vesterinen kuntouttaa edelleen takareittään.
– Edessä on taas mielenkiintoinen matsi, joka päättää neljän pelin putkemme. Vastuksen totesimme jo reilu kuukausi sitten liikkuvaksi ja taitavaksi, Atlantis on varmasti yksi itälohkon suosikeista. Koville joudumme taatusti, Lehtola ennakoi.
– Päättyvä viikkokin on ollut erikoinen. Ainoa normiharjoitus oli maanantaina, tiistaina pelattiin PK-35:ttä vastaan, keskiviikkona vedimme kevyen palauttavan treenin, torstain huilasimme ja perjantaina pelaajat hikoilivat talven toiset fyysiset testit. Uskon, että poikkeuksellisesta valmistautumisesta huolimatta kundit syttyvät matsiin ja haluavat parantaa tiistain pelistä.
Gnistan: Otronen, Murto, Kabashi, Jeng, Takamäki, Katainen, Tiberi, Rantanen, Lepola, Koskinen, Rodriguez, M. Kauti, Markkanen, Mwangi, Woodward, Pastila, Mustonen
FC Gnistan – Atlantis FC
La 9.3 klo 18
Talin halli

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.