Edu jatkaa keltapaidassa!

Kaudesta 2011 Gnistania edustanut Eduardo Rodriguez (-85) jatkaa Oulunkylässä tulevallakin kaudella. Kovana keskikentän taistelijana tunnettu Edu on esiintynyt keltapaidassa kahden kauden aikana 30 ottelussa ja viimeistellyt 3 maalia.
Viime kaudella miehen nimi löytyi avauskokoonpanosta 11 kertaa. Enempikin olisi maistunut.
– Jäi kyllä hampaankoloon viime kaudesta. Minuutteja ei tullut niin kuin olisin toivonut ja homma ei mennyt omalta osalta eikä joukkueen osalta ihan nappiin, Edu summaa.
– Kauden jälkeen ei ollut mitenkään selvää, että jatkan. Vammoja ollut tässä sen verran, että ihan tammikuuhun asti pohdin asiaa. Päätin kuitenkin vielä ainakin yhden kauden vetää Gnistanin mukana.
Uudistuneeseen valmennusporukkaan ja joukkueeseen Rodriguez on ollut tyytyväinen.
– Vähän pelaavampaan jalkapalloon pyritään, eli saa palloa keskikentällä jalkaankin. Onhan siinä vielä hiomista, kun uusia kundeja on tullut paljon mukaan. Ekassa treenipelissä missä pelasin taisi olla maalivahdin lisäksi yksi kaveri viime kauden joukkueesta. Ei se siis vielä voikaan olla valmista peliä.
– Porukka vaikuttaa tasokkaalta ja kyllä mun mielestä pitäisi pystyä ainakin sinne karsintoihin pääsemään. Varsinkin omalla pelipaikalla kilpailu on kovaa, kun seitsemän kaveria taistelee kolmesta paikasta. Ei se siis nytkään ole itsestään selvää, että niitä minuutteja tulee. Pitää vaan laittaa itseään täysillä likoon, Edu päättää.
Keltapaitojen valmentajalle Erkka V. Lehtolalle Edun jatkaminen oli mieluinen uutinen. Pelaajatyyppinä kova taistelija erottuu muista Gnistanin keskikentälle tarjolla olevista pelimiehistä.
– Edu täydentää jo ennestään vahvaa keskikenttäämme. Hänen tulonsa myötä meillä on tuolle keskeiselle paikalle sekä määrää että laatua, ja mikä tärkeintä, erilaisia pelaajatyyppejä.
– Edu on armoton taistelija, terrierimäinen pallorosvo ja taatusti piikki vastustajien lihassa – pelaaja, jonka kaltaista jokainen menestyvä joukkue tarvitsee. Tämäkin jatkosopimus lämmittää valmentajaa.
Eduardo Rodriguez
Syntymävuosi: 1985
Pelipaikka: Keskikenttä
Edelliset seurat: PPJ, KäPa

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.