Kristian Viitanen täydentää Gnistanin maalivahtiosastoa

Maalivahti Kristian Viitanen (-93) liittyy FC Gnistanin ryhmään. Jo valmiiksi vahvaa maalivahtiosastoa täydentävä Viitanen edusti viime kaudella Malmin Palloseuraa.

Keltaisten maalivahtiosastolla kilpailu on Timo Aaltosen ja Atte Otrosen jatkosopimuksien myötä kovaa. Asepalvelukseen kesällä asteleva Kristian kertoo tulleensa Oulunkylään ennen kaikkea kehittymään.
– Puoli kautta menee armeijan takia oikeastaan sivuun, mutta kaikkeni yritän tehdä, että pääsisin näyttämään omat taitoni jo sitä ennen. Treenikausi on ainakin sujunut hyvin. Tärkeintä on, että olen päässyt nyt hyvään rinkiin kehittymään.
– Gnistanista on jäänyt tosi hyvät fiilikset. Joukkuehenki on hyvä ja taustatiimi omaa luokkaansa. Ei ole tullut vastaavaa aikaisemmin koettua, Viitanen kertoo tyytyväisenä uuteen joukkueeseensa.
Erkka V. Lehtola lisäsi mielellään uuden tulokkaan Otrosen ja Aaltosen seuraksi Keltaisten maalivahtiosastolle.
– Krisu kävi jo viime vuoden loppupuolella hyvin harjoituksissa ja suoriutui niissä varsin mallikkaasti. Hän torjuu jo nyt hyvin ja on selvästi halukas oppimaan lisää. Krisu on tervetullut lisä tasokkaaseen maalivahtiosastoomme, Lehtola kertoo.
Kristian Viitanen
Syntymävuosi: 1993
Pelipaikka: Maalivahti
Edelliset seurat: SV, KP-75, PKKU, MPS

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.