Biran Jeng Gnistanin puolustukseen

FC Gnistan ja puolustaja Biran Jeng (-92) ovat solmineet pelaajasopimuksen. Isokokoinen topparina tai laitapuolustajana viihtyvä Jeng on esiintynyt harjoituskauden otteluissa edukseen.

Viimeksi PK-35/VJS:n riveissä pelannut puolustaja kertoo siirtyneensä Gnistaniin ottaakseen uuden askeleen urallaan.
– Viime kaudella pelasin PK:ssa Gnistanin kanssa samassa lohkossa ja kauden jälkeen ajattelin, että olisi aika uusille haasteille. Gnistan oli siellä lohkon kärkipäässä ja vaikutti kovalta porukalta, joten päätin lähteä kokeilemaan.
– Treenit ja pelit on menneet oikein hyvin ja omasta mielestä on tullut paljon onnistumisia. Joukkueessa on erittäin hyvä meininki ja kova taso. Valmennus on myös todella laadukasta ja pelaajista pidetään hyvää huolta.
Gnistanin puolustus on talven mittaan vahvistunut kovilla pelimiehillä ja Biran tiedostaakin, että pelipaikoista on tulossa tiukkaa taistelua.
– Henkilökohtainen tavoite kauden osalta on saada mahdollisimman paljon peliaikaa. Puolustuksen pelipaikoista on kova kilpailu, joten hyvin täytyy pelata. Meillä on kova nippu kasassa ja lähdetään tavoittelemaan lohkovoittoa ja toivottavasti myös nousua, Jeng kertoo.
– Biranin pelaamisesta huokuvat rauhallisuus ja virheettömyys. Ne ovat erinomaisia ominaisuuksia topparille. Hän on isokokoinen, vahva ilmassa ja hän on avannut peliä erittäin varmasti. Jos harjoittelu maistuu, hän kehittyy varmasti ja pystyy pelaamaan tulevaisuudessa ylemmissäkin sarjoissa, arvioi Gnistanin valmentaja Erkka V. Lehtola.
Biran Jeng
Syntymävuosi: 1992
Pelipaikka: Toppari, oikea puolustaja
Edelliset seurat: FC Kontu, PK-35/VJS

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.