Ville Spangar jatkaa Gnistanissa

Vuosi sitten Gnistaniin Käpylän Pallosta siirtynyt Ville Spangar (-82) jatkaa tulevallakin kaudella Oulunkylässä. Loistavan vasemman jalan omaavana pelaajana tunnetuksi tullut Spangar edustaa joukkueen kokeneempaa kaartia, ja tuleekin todennäköisesti olemaan joukkueen nestori.

Pitkän KäPa-taustan omaavalla Spangarilla oli edessä valinnan paikka, kun käpyläläiset palasivat jälleen Kakkoseen tulevalle kaudelle.
– Joutui sitä Käpylään palaamista vähän miettimään, kun pojat sieltä soitteli ja kyseli mukaan. Muutaman Gnistanin tapahtuman jälkeen oli kuitenkin aika nopeasti selvää, että jään Oulunkylään, Ville kertoo.
Kakkosessa menneellä kaudella 18 ottelussa esiintynyt Spangar kertoo treenikauden sujuneen toistaiseksi mallikkaasti.
– Mukavasti on mennyt. Ei ole mitään pahempia loukkaantumisia sattunut. Viime kaudella treenikausi meni vähän hukkaan maaliskuussa tulleiden lihasvammojen takia. Toivottavasti nyt pysyisi terveenä koko kauden.
Viime kaudella Gnistan jäi Kakkosen itälohkossa JäPSin taakse kakkoseksi. Spangarin mukaan siirtyminen etelälohkoon kaudelle 2013 tuo mukavaa vaihtelua ja toivottavasti pykälän paremman sijoituksen.
– Vähän jäi viime kauden lopusta puuttumaan, kun ei nousukarsintapelejä päästy pelaamaan. Sitä lähdetään hakemaan, että painitaan syksyyn asti lohkovoitosta. Lohko tulee olemaan kova ja paljon kovia pelejä on tarjolla. Kivaa myös, että joukkueet vaihtuu ja päästään vaihteeksi bussilla vähän eri suuntiin.
Gnistanin valmentaja Erkka V. Lehtola oli tyytyväinen lisättyään nuoreen joukkueeseensa myös kokeneenpaa kalustoa.
– Villen kosketus palloon ja vasemman jalan syöttö- ja laukaisutaidot ovat liigatasoa. Potku on vaarallinen ase myös erikoistilanteissa.
– Ville hikoili viime kaudella paljon laidalla, mutta näen hänet enemmän keskiakselin pelaajana. Hienoa saada yksi kokenut kolmekymppinen ryhmään.
Ville Spangar
Syntymävuosi: 1982
Pelipaikka: Keskikenttä
Edelliset seurat: FC Espoo, Atlantis, KäPa

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.