Toni Takamäki vahvistaa Gnistanin puolustusta

FC Gnistan on kiinnittänyt takalinjoilleen viimeksi FC Espoota edustaneen Toni Takamäen (-92). Topparina pelaava Takamäki pelasi FC Espoon kanssa Ykkösessä ja Kakkosessa.

Alle 18-vuotiaiden maajoukkueestakin kokemusta omaava Takamäki kävi joulukuussa Veikkausliigajoukkue JJK:n testissä, mutta paikkaa ei vielä irronnut.
– Kilpailu oli kovaa ja tuntui, että ne etsi vähän kokeneempaa kaveria avauskokoonpanoon. Hyvin pysyin kuitenkin vauhdissa mukana, vaikka lähtökohdat oli vähän vaikeat, kun viime kaudella ei pystynyt intin takia kunnolla futikseen panostamaan. Vielä ei kuitenkaan natsannut, Toni kertaa parin viikon testiään Jyväskylässä.
Nuori toppari lähtee innolla hakemaan uutta vauhtia Oulunkylästä. Kakkosessa Toni on pelannut aiemmin kahteen otteeseen. Viime kaudella FC Espoossa ja muutama vuosi sitten Pallohongan riveissä.
– Hyvä valmennus, tuttuja ja hyviä pelaajia ja jengi, jolla voidaan pärjätä, Takamäki listaa syitä miksi ensi kaudella mies palloilee keltapaidassa.
– Joukkueen osalta tavoitteet on varmasti siellä nousukahinoissa. Niin paljon potentiaalia jengissä on. Henkilökohtaisesti täytyy toivoa, että pystyisi pelaamaan ehjän kauden ja kehittyisi sitä kautta taas futaajana.
Gnistanin valmentaja Erkka V. Lehtola kertoo Takamäen kiinnityksen olleen korkealla tärkeysjärjestyksessä, kun joukkuetta lähdettiin rakentamaan.
– Toni kuuluu niiden pelaajien joukkoon, joita todella jahtasin. Hän on vasta 20-vuotias, taitava ja hyvin peliä avaava toppari, Lehtola kuvailee viimeisintä sopimuspelaajaansa.
– Jos Toni pysyy ehjänä, kehittymistä ei voi välttää. Hän pystyy varmasti pelaamaan Kakkosta ylempänä. Meidän takalinjoille Toni on tervetullut lisä. Toivottavasti pystymme puristamaan Tonista kauden aikana lisää ääntä ja johtajaominaisuuksia.
Toni Takamäki
Syntymävuosi: 1992
Pelipaikka: Keskuspuolustaja
Edelliset seurat: FC Honka, Pallohonka, FC Espoo

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.