Mikko Vesterinen vaihtaa Malmin Oulunkylään

Gnistan vahvistaa keskikenttäänsä Malmin Palloseuraa koko uransa edustaneella Mikko Vesterisellä (-86). Keltapaitaan jo Malmilla tottunut vasenjalkainen Vesterinen pystyy pelaamaan sekä laidalla että keskellä. MPS:n riveistä Mikolla on kokemusta Kakkosesta ja Kolmosesta.

Syksyllä Gnistanin treenirinkiin liittynyt Vesterinen on uudesta haasteesta innoissaan.
– Pitkästä aikaa odottaa oikeasti innoissaan kauden alkua uusissa ympyröissä. Syksy oli mielenkiintoista aikaa ja treeneissä on ollut hyvä fiilis, Mikko kertoo tunnelmistaan.
Gnistanista löytyy myös ainakin yhdet hyvinkin tutut kasvot Vesteriselle, sillä Keltaisten kakkosvalmentajana ja IF Gnistanin valmennuspäällikkönä syksyllä aloittanut Pasi Hyyhö toimi vielä viime kaudella MPS:n valmentajana.
Päävalmentaja Erkka V. Lehtolan mies on vakuuttanut osaamisellaan syksyn ja talven aikana.
– Mikko esiintyi edukseen marras-joulukuussa. Kaikesta näki, että hän on muuta kuin Kolmosen tason pelaaja. Kokemusta hänellä on MPS:n paidassa myös Kakkosesta, jossa hän on silminnäkijöiden mukaan ollut aina joukkueensa parhaita, Lehtola kertoo.
– Mikko pelaa tasaisen hyvin, häviää vähän palloja, on pelissä läsnä ja ampuu tulisesti vasemmallaan. Hän on pelannut enimmäkseen keskellä, mutta meillä näen hänet enemmän laitapelaajana. Luotan siihen, että Mikko haastaa muut kovaan kilpailuun peliminuuteista.
Mikko Vesterinen
Syntymävuosi: 1986
Pelipaikka: Keskikentän keskusta/laita
Edelliset seurat: MPS

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.