Mika Kokko FC Gnistanin maalivahtivalmentajaksi

Mika ”Billy” Kokko on FC Gnistanin edustusjoukkueen uusi maalivahtivalmentaja. Lisäksi hän vastaa IF Gnistanin juniorimaalivahtien valmennuksesta ja seuran joukkueiden testaustoiminnasta.

Oulunkylän naapurissa Maunulassa asuva Kokko on kokenut valmentaja ja futiksen suurkuluttuja. Viimeiset 11 vuotta hän toimi Malmin Palloseuran valmennuspäällikkönä. Peliurallaan Billy torjui palloja kaikissa HJK:n juniori-ikäluokissa ja FinnPan miesten joukkueessa. Helsingin piirijoukkueen ykkösmaalivahtina hän pelasi sekä C- että B-pojissa.
Maalivahtivalmennuksen lisäksi Billy on luotsannut usein myös joukkueita. Hän vahvistaa ”Gnistan-konsernin” valmennusosaamista entisestään.
– Olen innoissani tästä uudesta mahdollisuudesta. Tämä on mielenkiintoinen tilaisuus liittyä Erkan (Lehtola) ja Pasin (Hyyhö) valmennusryhmään. Joukkueessa on hyvä tekemisen meininki ja vahva henki, Kokko sanoo.
– Tämän kiinnityksen myötä putosi taas yksi iso kivi sydämeltä. Tunnen Billyn ja tiedän hänen valtavan palonsa koko futista kohtaan. Meillä on niin hieno maalivahtitiimi, että sen hyväksi on syytäkin liekehtiä. Tietysti myös se, että Billy on A-valmentaja ja tottunut koutsaamaan myös kenttäpelaajia ja joukkueita, tuo valmennustiimillemme lisää vaihtoehtoja, iloitsee päävalmentaja Erkka V. Lehtola.
Mika Kokko
42 vuotta
Valmentajakoulutus: UEFA A

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.