G-voimat vastakkain Ogelissa


FC Gnistan pelaa kalenterivuoden 2012 viimeisen ottelunsa lauantaina 8.12, kun se kohtaa Oulunkylän Fair Pay Areenalla GrIFK:n Kauniaisista. Samalla matsi on myös marraskuun 6. päivänä alkaneen ensimmäisen treenijakson viimeinen. Päävalmentaja Erkka V. Lehtolan mielestä ottelu on joulukuun peliksi poikkeuksellisen merkittävä.

– Tämä on ensimmäisen yhteisen jakson viimeinen mahdollisuus tarkkailla näytillä olevia pelaajia aidossa pelitilanteessa. Lisäksi se kertoo, onko kahden viime viikon harjoittelu kylvänyt peliimme niitä kaivattuja ituja, joita Klubi 04 -matsissa ei vielä juurikaan näkynyt, Lehtola sanoo.
Päävalmentaja uskoo, että pelillä on myös henkisesti piristävä merkitys.
– Lähes kaikki kundit, jotka ovat Ogelissa loppuvuoden aikana hikoilleet, ovat tehneet hyvin duunia. Uskon, että heille peli tuo kaivatun lisämausteen tähän kuuden viikon jaksoon. Nyt kannattaa ottaa matsista kaikki ilo irti, sillä seuraavan kerran FC Gnistan pelaa todennäköisesti vasta tammikuun puolivälin jälkeen.
Pelipäiväksi on luvattu pelaaja- ja yleisöystävällistä poutasäätä ja kevyttä pakkasta.
– Toisin kuin monet muut kentät, FPA on ollut loistokunnossa huolimatta viime päivien lumimyräköistä ja pakkasista. Myös pelaajat ovat sietäneet talvisia oloja upeasti. Tästä näkövinkkelistä kaikki eväät onnistuneelle tapahtumalle ovat olemassa, Lehtola kehuu gladiaattoreitaan ja uutta kotipesäänsä.
Lehtola kertoo kentälle juoksevan varsin sekalaisen seurakunnan, jossa on enemmän uusia kuin viime kauden kasvoja.
– Peli on varmasti kaukana valmiista, mutta sellainen kutina tässä on, että G-voimat jylläävät lauantaina. On mielenkiintoista nähdä, millaisella ryhmällä osaavan valmentajan Rami Luomanpään luotsaama ”Grani” Ogeliin saapuu.
Kummatkin joukkueet pelaavat kaudella 2013 Kakkosen etelälohkossa.
FC Gnistan – GrIFK
Fair Pay Areena
Lauantaina 8.12. kello 12.15

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.