Jani Honkavaara ei jatka Gnistanin päävalmentajana


Jani Honkavaara jättää Gnistanin päävalmentajan tehtävät tämän kauden jälkeen. Honkavaaran sopimus oli alun perin kaksivuotinen, mutta Gnistan ja Honkavaara ovat purkaneet sopimuksen yhteisymmärryksessä. Honkavaara kertoo syyksi perhesyyt.

”Kauden mittaan kävi selväksi, että nyt on pakko vetäistä vähän henkeä ja antaa perheelle aikaa. Osaan valmentaa ainoastaan 24/7-menetelmällä, joten mitään välimuotoa en halua yrittääkään. Olen valmentajana ollut melkein joka vuosi putoamis- tai nousutaistelussa, mikä on tehnyt hommasta erityisen raskasta, myös perheelle.”
”Olen valmentajana vielä nuori, joten aion vielä vähän katsella ympärilleni ja kehittää itseäni paremmaksi valmentajaksi. Vähän tietysti harmittaa, kun tuntuu, että homma jäi vähän kesken. Ensi vuosi olisi ollut joukkueelle uuden pelitavan myötä pelillinen läpimurto. Uuden pelitavan sisäänajo kun kestää sen pari vuotta.”
”Haluan kiittää kaikkia yhteistyöstä ja erityisesti taustaryhmääni valmennuksessa ja huollossa. Toivotan Geelle onnea tuleviin kausiin!”
FC Gnistan kiittää ”Honsua” tehdystä työstä ja toivottaa hänelle onnea seuraaviin haasteisiin. Tiedote uudesta valmentajasta julkaistaan näillä sivuilla lähiaikoina.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.